Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Wilmington тук

Бакалавърски степени от акредитирани колежи и университети могат да бъдат крайъгълни камъни към една успешна кариера.Най-често срещаният тип на бакалавърска програма е бакалавър "е степента, обикновено присъдена след четири години успешно изследване

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Wilmington. Запишете се за бакалавриат в Wilmington. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по селско стопанство

WIlmington College
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Wilmington

Американското земеделие осигурява една трета от световното снабдяване с храна и ще бъде призовано да увеличи значително производството до средата на века за все по-гладен свят. Като студент в най-големия майор в WIlmington College в WIlmington College , ще бъдете готови да помогнете за посрещане на това предизвикателно предизвикателство чрез смесване на академичната теория и практически практически опит.

Бакалавър по бизнес администрация

WIlmington College
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Wilmington

Магистър по бизнес администрация е подходящ за студенти, които имат професионални цели, включващи различни аспекти на управлението, маркетинга или финансирането. Независимо дали учениците търсят кариера след завършване на курс в компания Fortune 500 или предприемачески старт, те ще бъдат представени както с теоретичните, така и с практическите приложения на бизнес концепциите.