Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в Wilmington тук

Бакалавърски степени от акредитирани колежи и университети могат да бъдат крайъгълни камъни към една успешна кариера.Най-често срещаният тип на бакалавърска програма е бакалавър "е степента, обикновено присъдена след четири години успешно изследване

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Бакалавриат Wilmington. Запишете се за бакалавриат в Wilmington. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по селско стопанство

Wilmington College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Wilmington + още 1

Американското земеделие осигурява една трета от световното снабдяване с храна и ще бъде призовано да увеличи значително производството до средата на века за все по-гладен свят. Като студент в най-големия майор в WIlmington College в WIlmington College , ще бъдете готови да помогнете за посрещане на това предизвикателно предизвикателство чрез смесване на академичната теория и практически практически опит.

Бакалавър по бизнес администрация

Wilmington College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Wilmington + още 1

Магистър по бизнес администрация е подходящ за студенти, които имат професионални цели, включващи различни аспекти на управлението, маркетинга или финансирането. Независимо дали учениците търсят кариера след завършване на курс в компания Fortune 500 или предприемачески старт, те ще бъдат представени както с теоретичните, така и с практическите приложения на бизнес концепциите.