Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавърски програми в La Crosse тук

Бакалавърска степен е четири години бакалавърска степен и е стандарт за висшето образование през по-голямата част от света. Бакалавърска степен могат да бъдат спечелени в държавните университети, в частни университети, в обществените колежи и университети чрез онлайн.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

La Crosse е град в Югозападна Wisconsin разположен на река Мисисипи и е седалището на окръг La Crosse County. Тя "е сгушен между реката и живописни блъфове, които се издигат зад него.

Бакалавриат La Crosse. Запишете се за бакалавриат в La Crosse. Научете информация за бакалавриати, спестете време, контактирайте университетите директно!

Резултати Filter

Бакалавър по Бизнес

University of Wisconsin La Crosse
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати La Crosse

Добре дошли в UW-La Crosse колеж по бизнес администрация на. Ние сме горди да даде на студентите със солидна образователна основа за кариера в бизнеса. Нашият ангажимент към качеството и студент успех е показана посредством акредитацията от Асоциацията на Advance Collegiate училища на бизнес (AACSB) International.

бакалавър по физика

University of Wisconsin La Crosse
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати La Crosse

Физическия факултет в Университета на Уисконсин-Ла Крос е един от най-големите програми студент по физика в Уисконсин и е добре известна с предлагането на качествено образование, поставя своите възпитаници в успешни кариери, и привличане на национално признание за успешните си усилия.