Bakalavarski-programi.com

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Съединени Американски Щати тук!

САЩ привличат студенти от цял ​​свят. Тук има брой университети, които се разполагат в различни щати и предлагат добри бакалавърски програми. САЩ предлагат широк спектър от дестинации за обучение, от големи метрополии с активен живот до малки тихи планински градове. При следване в бакалавърски програми в САЩ студентите се запознават с разнообразна студентска среда, и това допълнително обогатява техния опит.

Студентите, следващи в бакалавърски програми в САЩ, придобиват висококачествено образование и образованието се провежда в отлични и модерни съоръжения. Студентите имат разнообразни възможности да избират основната специалност като философия, изобразително изкуство, инженерство, компютърни науки, биология, архитектура, дизайн, икономика, бизнес, социология и психология и брой други. Следването в бакалавърски програми в САЩ обикновено продължава минимум четири години при редовно обучение, но има и възможности за обучение на студенти в вечерни и задочни програми и в онлайн форма — това е добра възможност за тези, които имат нужда от гъвкавост при планирането.

За да научите повече за разнообрази възможности при следване в бакалавърски програми в САЩ, превъртете надолу и намерете програма за себе си!

Резултати Filter

Бакалавър по бизнес администрация с концентрация в управлението на хотелиерството

Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Съединени Американски Щати San Diego

Бакалавърът с концентрация в хотелиерството и мениджмънта е интензивна и новаторска степен, която създава силна основа в мениджмънта, ръководството, операциите и предприемачеството в хотела. Курсовете са балансирани между академичната теория и професионалната практика.

Бакалавърска програма на Американската академия

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Бразилия Curitiba Съединени Американски Щати Kent + още 2

Американската академия е международна програма на PUCPR, в сътрудничество с Kent State University (Ohio - USA). Иновативната инициатива обединява най-доброто от североамериканското висше образование в най-добрия университет в щата Парана, Бразилия.

Бакалавър по бизнес мениджмънт

Manhattanville College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати New York + още 1

Бизнес средата на 21-ви век предоставя предизвикателства и награди за тези, които са подготвени. Акцентът върху използването на технологиите, интегрирането на бизнес концепции и екологичните проблеми ще изискват от вас като ръководител на бизнес решения да сте информирани, гъвкави и подготвени да се приспособят към нови парадигми и изисквания и да постигнете това на национално и международно ниво. Програмата за управление на бизнеса в Manhattanville ще ви даде основни знания за методите, концепциите и принципите, които да бъдат подготвени, за да посрещнете предизвикателствата на утрешния бизнес.

Бакалавър по финанси

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Madison Teaneck + още 1

Като финансов ръководител на FDU, вие ще получите солидно разбиране за финансовия анализ, финансовото управление и финансовите системи. Можете да изберете да се концентрирате в Консултантски услуги по управление на благосъстоянието.

бакалавър по финанси

University of Tampa - Sykes College of Business
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tampa

Нарастващото значение на инвестициите и нарастващата сложност на финансовите услуги е довело до по-голямо търсене на финансови специалисти. Университет за Тампа финансови специалности се научат как да

Бакалавър по биология

George Mason University - Undergraduate Programs
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Fairfax Washington + още 1

Програмите за бакалавърска степен по биология осигуряват стабилно либерално изкуство, със значителен опит в количественото и аналитично мислене, както и подготовка за свързани професии.

бакалавър в почивка, приключения образование и свободно време за управление

Paul Smith's College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Paul Smiths

Бакалавърска степен в Отдих, Приключенски Образование & Management Leisure - Научете се да работите с различни групи, за да се изработи и достави висококачествени отдих преживявания, които са екологично и икономически изгодна. Обучението чрез преживяване, лидерски, управленски умения и приключенски възможности са акцентът на този bachelor's градуса програма.

Бакалавър по биология

West Virginia University
Кампус 4 години Август 2019 Съединени Американски Щати Morgantown

Биологическите специалности изучават живите организми и процесите на живот. Изберете от четирите области на акцент, за да съсредоточите вашите изследвания: клетъчна и молекулярна биология, екология и биология на околната среда, геномика и невронаука.

Бакалавър по бизнес администрация

WIlmington College
Кампус Септември 2019 Съединени Американски Щати Wilmington

Магистър по бизнес администрация е подходящ за студенти, които имат професионални цели, включващи различни аспекти на управлението, маркетинга или финансирането. Независимо дали учениците търсят кариера след завършване на курс в компания Fortune 500 или предприемачески старт, те ще бъдат представени както с теоретичните, така и с практическите приложения на бизнес концепциите.

Бакалавър по упражняване науката

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tampa

The Бакалавър по Упражнение науката е предназначен за студенти интересуват предимно от физиологичните и функционални адаптации да упражни

Бакалавър по творческо писане за забавление

Full Sail University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 20 - 29 месеца Януари 2020 Съединени Американски Щати Winter Park + още 1

Всичко започва с една страхотна история. Дали един филм или телевизионно шоу, видео игра, или дори търговски, най-успешните парчета на медиите са тези, които каже интригуващ и интересни истории, разкази, които да улавят вниманието ви, принудително въображението си и да провокират емоциите си.

Бакалавър по Бизнес Администрация

Mantissa College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 години Отворено кандидатстване Малайзия Kuala Lumpur Съединени Американски Щати Fullerton + още 3

Бакалавърът по бизнес администрация (BBA) курс се предлага в сътрудничество с Paris Graduate School of Management, Франция (PGSM). Тази програма ще подготви кандидата да започне професионална кариера както в бизнес администрацията, така и в бизнеса. Този курс е помогнал на много студенти да анализират и оценят реални умения за всякакви работни ситуации или среди, в които те могат да бъдат част от бъдещето.

BM в музикалната терапия

Wartburg College
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Съединени Американски Щати Waverly

Бакалавърска степен по Музикална терапия се предлага за тези, които желаят да завършат курсовата си работа в съответствие с изискванията, определени от Американската асоциация за музикална терапия, за да се класират като съветник-сертифициран музикален терапевт.

Бакалавър по кинознание

Lawrence University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Appleton

Филмовите изследвания разглеждат видео материала във всичките му формати и платформи като жизненоважни форми на изкуството и културни артефакти, които могат да бъдат анализирани строго. Разгледайте историята, анализа и интерпретацията на видеото като ключова форма на съвременната култура.

Бакалавър по международно управление

Moravian College
Кампус Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Bethlehem

Магистърът по международно управление се предлага съвместно с катедра "Икономика и бизнес". Международните мениджърски специалности вземат счетоводство 157, икономика 152 и 236; Управление 223 и 333; и един избираем от ръководството 231, 251 или 253.