Bakalavarski-programi.com

Научете за най-добрите бакалавърски програми в Съединени Американски Щати тук!

САЩ привличат студенти от цял ​​свят. Тук има брой университети, които се разполагат в различни щати и предлагат добри бакалавърски програми. САЩ предлагат широк спектър от дестинации за обучение, от големи метрополии с активен живот до малки тихи планински градове. При следване в бакалавърски програми в САЩ студентите се запознават с разнообразна студентска среда, и това допълнително обогатява техния опит.

Студентите, следващи в бакалавърски програми в САЩ, придобиват висококачествено образование и образованието се провежда в отлични и модерни съоръжения. Студентите имат разнообразни възможности да избират основната специалност като философия, изобразително изкуство, инженерство, компютърни науки, биология, архитектура, дизайн, икономика, бизнес, социология и психология и брой други. Следването в бакалавърски програми в САЩ обикновено продължава минимум четири години при редовно обучение, но има и възможности за обучение на студенти в вечерни и задочни програми и в онлайн форма — това е добра възможност за тези, които имат нужда от гъвкавост при планирането.

За да научите повече за разнообрази възможности при следване в бакалавърски програми в САЩ, превъртете надолу и намерете програма за себе си!

Резултати Filter

Бакалавър по изобразително изкуство в анимацията

Edinboro University
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2020 Съединени Американски Щати Edinboro

Програмата за анимация в Edinboro University в Edinboro University последователно се класира сред най-добрите в страната по преглед на кариерата на анимацията. Като студент ще имате достъп до всичко необходимо за работа в областта на анимацията, включително професионално студио / полеви филмови и видеокамери, осветителни тела и оборудване за запис на звук, нелинейни системи за редактиране на видео, стойки за анимационна трибуна, голям зелен екран зона, Screendigital скенери, тестери за анимационни линии и работни станции за 2D и 3D компютърна анимация.

Бакалавърска програма на Американската академия

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Бразилия Curitiba Съединени Американски Щати Kent + още 2

Американската академия е международна програма на PUCPR, в сътрудничество с Kent State University (Ohio - USA). Иновативната инициатива обединява най-доброто от североамериканското висше образование в най-добрия университет в щата Парана, Бразилия.

Бакалавър по бизнес мениджмънт

Manhattanville College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати New York + още 1

Бизнес средата на 21-ви век предоставя предизвикателства и награди за тези, които са подготвени. Акцентът върху използването на технологиите, интегрирането на бизнес концепции и екологичните проблеми ще изискват от вас като ръководител на бизнес решения да сте информирани, гъвкави и подготвени да се приспособят към нови парадигми и изисквания и да постигнете това на национално и международно ниво. Програмата за управление на бизнеса в Manhattanville ще ви даде основни знания за методите, концепциите и принципите, които да бъдат подготвени, за да посрещнете предизвикателствата на утрешния бизнес.

BM в музикалната терапия

Wartburg College
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Waverly

Бакалавърска степен по Музикална терапия се предлага за тези, които желаят да завършат курсовата си работа в съответствие с изискванията, определени от Американската асоциация за музикална терапия, за да се класират като съветник-сертифициран музикален терапевт.

Бакалавър по биология

West Virginia University
Кампус 4 години Август 2020 Съединени Американски Щати Morgantown

Биологическите специалности изучават живите организми и процесите на живот. Изберете от четирите области на акцент, за да съсредоточите вашите изследвания: клетъчна и молекулярна биология, екология и биология на околната среда, геномика и невронаука.

бакалавър в кулинарното изкуство и управление на услугите

Paul Smith's College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Paul Smiths

Бакалавърска степен в кулинарното изкуство & Service Management - Нашите възпитаници са многообразни лидери, готови да влязат на вълнуващата хранително-вкусовата промишленост. Първи минути учене се случва в нашите шест търговски качествени лаборатории храна, две по-корпус ресторанти и търговски обекти пекарна студент управляван.

Бакалавър по инженерство

George Mason University - Undergraduate Programs
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Fairfax Washington + още 1

Ние сме близо до някои от най-напредналите научни и инженерни изследвания в нацията, което означава, че ще имате невероятни възможности за придобиване на практически опит чрез обучение в чужбина, стажове и изследователски проекти. Като най-големият публичен университет за научни изследвания във Вирджиния, Мейсън ще ви даде ресурсите и подкрепата, от които се нуждаете, за да ви накара да превърнете кариерата си във възнаграждение. Ще бъде забавно и четири години.

Бакалавър по икономика

University of Tampa - Sykes College of Business
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2020 Съединени Американски Щати Tampa

Икономическите специалности в Университета в Тампа могат да следват или бакалавърска степен, или бакалавърска степен от Бизнес колежа. От всички специалности се изисква да развият умения за макро и микроикономика чрез междинното ниво. Иконометрия (икономическа статистика) и бизнес смятане са интегрирани в учебната програма. Катедрата предлага факултативи, достъпни както по микро, така и по макроикономически теми.

Бакалавър по бизнес администрация

Wilmington College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Wilmington + още 1

Магистър по бизнес администрация е подходящ за студенти, които имат професионални цели, включващи различни аспекти на управлението, маркетинга или финансирането. Независимо дали учениците търсят кариера след завършване на курс в компания Fortune 500 или предприемачески старт, те ще бъдат представени както с теоретичните, така и с практическите приложения на бизнес концепциите.

Бакалавър по творческо писане за забавление

Full Sail University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 20 - 29 месеца Януари 2020 Съединени Американски Щати Winter Park + още 1

Всичко започва с една страхотна история. Дали един филм или телевизионно шоу, видео игра, или дори търговски, най-успешните парчета на медиите са тези, които каже интригуващ и интересни истории, разкази, които да улавят вниманието ви, принудително въображението си и да провокират емоциите си.

Бакалавър по Бизнес Администрация

St. Norbert College
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Green Bay

Правенето на бизнес в глобална среда изисква повече от техническо ноу-хау. Изисква изискан мироглед и способност за рязко бръснене да анализира процесите, да преговаря взаимоотношенията и да възбужда инстинкта с интелекта. Умения като тези не идват лесно. Не можеш просто да учиш бизнес; трябва да станете бързо обучение в бизнеса. Международно фокусираната среда за свободни изкуства на Сейнт Норберт ви помага да направите точно това, докато спечелите бакалавърска степен по бизнес администрация.

Бакалавър по финанси

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Madison Teaneck + още 1

Като финансов ръководител на FDU, вие ще получите солидно разбиране за финансовия анализ, финансовото управление и финансовите системи. Можете да изберете да се концентрирате в Консултантски услуги по управление на благосъстоянието.

Бакалавър по здравна администрация

University of Management and Technology
Онлайн обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Arlington

Студентите трябва да завършат най-малко 30 кредитни часа в Общото образование, за да получат диплома за висше образование. Студентът трябва също така да завърши 27 кредитни часа от основните курсове по здравна администрация и курс по BHA capstone. Останалите кредитни часове се състоят от избираеми курсове.

Бакалавър по бизнес администрация с концентрация в управлението на хотелиерството

Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Съединени Американски Щати San Diego

Бакалавърът с концентрация в хотелиерството и мениджмънта е интензивна и новаторска степен, която създава силна основа в мениджмънта, ръководството, операциите и предприемачеството в хотела. Курсовете са балансирани между академичната теория и професионалната практика.

Бакалавър по биология

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2020 Съединени Американски Щати Tampa

Тази широка, но интензивна програма може да бъде приспособена така, че да отговаря на почти всеки кариерен път, включително подготовка за заетост в правителството или частния сектор в областта или в лабораторията, както и подготовка за завършване на студенти и приемане на специалности в области, свързани със здравето.