Бакалавърска степен по кино, производствена концентрация

Общ преглед

Описание на програмата

Собствен кораб

Проучване на филмова продукция

Всеки аспект на производството превръща абстрактните идеи в това, което виждате на сребърния екран. В днешния поток, в който тече свят, където съдържанието е крал, търсенето на опитни режисьори и продуцентски екипи е голямо. Готови ли сте за преминаване от начинаещ филм към опитен режисьор?

Какво да очаквам

Структурата на нашата консерватория позволява на учениците да изберат специализация, насочена към индустрията, въз основа на техните индивидуални интереси. Като ученик, ще бъдете изложени на всеки етап от производството чрез учебна програма, базирана на теория и техника.

 • Нашата бакалавърска програма в областта на киното е 120 кредитни часа и 36 месеца .
 • Всеки клас се изучава изключително в рамките на четири седмици, което позволява на учениците да се съсредоточат върху една конкретна тема в даден момент.
 • Курсовете включват Pre

зъбно колело

Ще използвате същото оборудване, използвано от професионалистите. Ние ви снабдяваме с лаптоп MacBook, който е снабден със софтуер, включително: Avid Media Composer, Final Draft, Movie Magic Budgeting, Филм Magic Magic, Adobe Creative Cloud и MS Office. *

* Специфични типове предавка и информация за съоръженията подлежат на промяна без предизвестие.

Нашите филмови възпитаници

Завършването е само началото - когато класовете приключат, започва истинската работа. Може да бъде плашещо да се търси тази първа възможност. Това е мястото, където идва нашият екип за развитие на кариерата. Когато започнете тази част от вашето пътуване, те ще ви дадат достъп до инструментите, които ще ви трябват за свързване в мрежа, намиране на водещи позиции в индустрията, показване на вашите умения, създаване на професионален имидж и поддържане на актуални с индустриалните практики и тенденции.

В The Los Angeles Film School Кариерното развитие е повече от отдел. Това е процес през целия живот.

Асоциацията на възпитаниците

Създадохме нашата Асоциация на възпитаниците (LAFSAA), за да помогнем на вас и на колегите ви, да се свържете, популяризирате работата си и да откриете професионални възможности. В допълнение към продължаващото кариерно развитие, можете да вземете участие в изключителни семинари, миксери, прожекции и събития, които са достъпни за всички членове на LAFSAA.

Вие сте LAFS и искате карта, която ви LAFS спонсорирате събития от LAFS , изключителни прожекции и специални привилегии в кампуса? Изпратете ни имейл и попитайте за нашата Alumni карта!

Запознайте се с Кевин Отте

Както може би очаквате от съоснователя на Paronormal на Ghost Watch, Кевин Оте не е средният ви възпитаник на филмовото училище. Отличаващ се с повече от 90 кредита за професионални комплекти за игрални филми, риалити телевизионни предавания и уеб поредици, Otte е изградила холивудска кариера като координатор на свободна практика и мениджър на производството.

От началото на филмовата си кариера като възпитаник на филмовото училище в Лос Анджелис през 2011 г. Кевин Оте придобива опит в управлението и координацията на производството, режисура и асистентски режисура, в изграждането на снимачната площадка, работата с камерите, редактирането и други области на филмопроизводството и видеопроизводството. ,

Прием

Независимо дали се интересувате от създаването на филми или компютърната анимация, овладяването на изкуството на аудиозапис или музикалната продукция или бизнеса на развлекателната индустрия, ние сме тук, за да направим прехода ви в желаната степен на обучение възможно най-лесно и без стрес.

Следвайте стъпките по-долу, за да започнете по пътя към реализиране на кариерата на вашата мечта със степен от The Los Angeles Film School .

Етап 1

Попълнете Вашата кандидатура

 • За да попълните молбата на The Los Angeles Film School за прием, отидете тук. След като сте попълнили заявлението, ще се свържете с представител на приемната за интервю.
 • Ако сте подали заявление за прием и необходимата документация, сте били интервюирани и приети, преминете към следващата стъпка.

Стъпка 2

Финансова помощ

 • Ако планирате да кандидатствате за финансова помощ, моля, посетете fsaid.ed.gov/npas/index.htm, за да създадете Федерална идентификация на студентската помощ. След това можете да използвате този идентификационен номер, за да попълните безплатното заявление за федерална студентска помощ (FAFSA) на fafsa.ed.gov и студентски заеми в studentloans.gov.
 • Ако сте на възраст под 24 години, ще се нуждаете и от информация на родителите ви.
 • Военни обезщетения: Ако имате право на обезщетения за VA, моля свържете се с нашия военен отдел (military@lafilm.edu) за списък с необходимите документи или за някакви въпроси, които може да имате.

Стъпка 3

Пълна документация за записване

 • За да попълните частта за приемане от вашето записване, попълнете Вашето споразумение за записване, което може да бъде направено с екипа за прием. След това трябва да представите доказателство за завършване на гимназията или GED тестове или друг еквивалентен, одобрен от държавата дипломен изпит. Кандидатите, които притежават GED или друг еквивалентен държавно одобрен дипломен изпит, трябва да представят официално копие от резултатите от тестовите си резултати и / или дипломата си.

Стъпка 4

Разгледайте опциите за жилищно настаняване

 • The Los Angeles Film School разполага с постоянен и постоянен персонал, който да улеснява местните и междуселищните преходи за нашите записани и активни ученици. Нашите жилищни координатори могат да помогнат на учениците да намерят помещения, които отговарят на широк спектър от предпочитания за бюджета и начина на живот, в допълнение към подпомагането на избора на съквартиранти.
 • Предлагаме на всеки студент да се свърже с координатора на жилищния фонд, за да се договори възможно най-рано преди началото на училището.

Стъпка 5

Посетете регистрация

 • Регистрацията обикновено се провежда седмица преди началото на занятията. Бъдете готови да направите снимката си за вашето студентско ID, за да попълните всякакви документи за записване и да се срещнете с финансова помощ. Ще ви бъде даден график на класа, ако всички ваши документи са завършени, включително доказателство за завършването на гимназията. Можете да RSVP за регистрация три седмици преди началната си дата.

Стъпка 6

Посетете Ориентация

 • Ориентацията е задължителна за новите ученици. Той често се състои от един ден в колежа преди първия ви пълен ден на занятията, въпреки че някои програми за обучение преброяват ориентацията като част от посещаемостта.
 • Моля, свържете се с представителя си за приемане предварително, ако не можете да направите ориентация.
  • Моля, пристигайте в кампуса, 6363 Sunset Blvd, Hollywood, CA 90028, не по-късно от 9:00 сутринта
  • Насърчаваме новите ученици да паркират на нашия паркинг за $ 6 / ден (ще получите подробни указания за паркиране ден преди Ориентацията)
  • Ще се сервира континентална закуска
  • Ще ви проверим и ще потвърдим, че сте регистрирани за желаната програма на обучение
  • Представяне в нашия главен театър ще започне след закуска, последвано от специфични за програмата презентации, водени от програмните директори
  • След това ще участвате в предизвикателството на New Student Selfie-Campus, за да се запознаете с живота на LAFS
  • Обядът ще бъде сервиран в 12:30 часа

Общи изисквания

Регистрирайте се

В The Los Angeles Film School приемаме студенти, които сериозно се стремят към кариера в света на развлекателните медии. Те трябва да показват отдаденост и отдаденост на изкуството. Бъдещите студенти се насърчават да посетят училището и да обсъдят своите лични, образователни и професионални цели с Службата за прием.

The Los Angeles Film School има отворена политика за записване, с нови начални дати на всеки четири седмици. Записът е отворен за завършилите гимназия или еквивалент, които са сериозно заинтересовани в областта на професионалното кино, анимация

Общи изисквания за прием за всички програми

Кандидатите трябва да подадат заявление за приемане и да платят таксата за кандидатстване за $ 75.00. За да могат да кандидатстват за кандидатстване, кандидатите за кандидат-студенти или пълноцелеви бакалавърски програми трябва да са завършили гимназия или да притежават призната еквивалентност в гимназията (GED® - диплома за общо образование или HiSET изпит). Кандидатът за завършване на бакалавърска степен трябва да има степен на сътрудник от призната акредитирана институция.

Военният документ DD214 НЕ е приемлив начин за доказване на завършване на сертификацията за средно училище или средно образование.

За да отговори на изискванията за допускане, кандидатът трябва да предостави документация, която подкрепя едно от следните:

 • Официален препис или диплома за гимназията, който показва, че студентът е завършил.
 • Признат еквивалент на диплома за средно образование, като например диплома за диплома за общообразователно образование (GED).
 • Калифорнийски HiSET изпит: Калифорнийският HiSET (High Equityence Test) е одобрен като приемлива алтернатива на GED Exam за щат Калифорния. Получените резултати трябва да бъдат получени директно от центъра за изпитване, за да бъдат считани за официални.
 • Документиране на програма за домашно обучение на средно ниво, както е разрешено съгласно правилата на държавата, в която е станала програмата за домашно обучение.
 • Документиране на одобрена от държавата проверка, която държавата признава като еквивалент на диплома за средно образование, като например изпита за квалификация в гимназията в Калифорния.
 • Официална оценка с акредитация на гимназията, която удостоверява, че ученикът е завършил еквивалент на диплома за средно образование от неамерикански образователен институт.
 • Кандидатите, които не са в състояние да предоставят документация, че са завършили диплома за средно образование или еквивалент на гимназията в резултат на природно бедствие, което унищожава архивите или институцията е била затворена, могат да представят следното за разглеждане в допълнение към завършване на атестация на диплома за средно образование или завършване на сертификат за еквивалентност на средните училища:
  • Потвърждение от държавата, признаващо, че институцията е загубила документите си при природно бедствие. Ако държавата не може да потвърди, потвърждението може да бъде получено от признат орган, одобрен от вицепрезидента по съответствието.
  • Потвърждение от държавата, с което се признава, че институцията е затворена и че документите не са постижими.
 • Кандидатите за завършване на програма за завършване на бакалавърска степен също трябва да подадат официално документиране на преписката на колежа
 • завършване на степен на сътрудник от акредитирана институция, чиято акредитация е призната от Съвета
 • Акредитация за висше образование (само за програма за завършване на бакалавърска степен).
 • Всички кандидати трябва да имат възможността да четат и пишат английски език на ниво завършил американска гимназия, както е демонстрирано от притежаването на диплома за средно образование, GED или преминаване на квалификационен изпит в Калифорния.

* Всички необходими документи, които не са на английски език, трябва да бъдат придружени от заверен превод на английски език. ако родният език е различен от английски, се изисква проверка на владеенето на езици.

* Таксата за кандидатстване ще бъде възстановена, ако студентът поиска отказ в рамките на 3 дни.

Училището си запазва правото да изиска всякаква допълнителна информация, необходима за оценяване на потенциала на кандидата за академичен успех. Училището може да отхвърли всеки кандидат, чиито документи показват, че не са в състояние да завършат успешно и да се възползват от програмата, не са подготвили и / или не са имали достатъчен интерес за неговите програми.

Кога започва следващият семестър?

The Los Angeles Film School има различни начални дати през цялата година. Моля, свържете се с представител по приема на 877-9LA-FILM, за да обсъдите коя опция е най-добра за вас.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Sc ... Научете повече

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Science degrees in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, Entertainment Business and Animation; as well as Associate of Science degrees in Music Production, Recording Arts and Film. Its facilities include the historic RCA Building, at 6363 Sunset Boulevard, and the school offers its students access to the same equipment used by industry professionals. The Hollywood Reporter called The Los Angeles Film School "one of the best-equipped private learning centers in the country." Свиване