Бакалавърска степен по комуникация

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Двойно майор с политическа наука или английска литература!

Училището за комуникация в Bar-Ilan University в Bar-Ilan University е една от малкото академични институции в света, които предлагат изследвания и обучение в областта на международните комуникации и публичната дипломация. Той има за цел да даде възможност на бъдещото поколение на Израел със знанията и уменията, необходими за застъпничество за Израел по целия свят. Като част от бакалавърската програма на студентите се предлага възможността да се потопят в работилници за това как ефективно да предават съобщения и да изграждат позитивен обществен имидж за всеки от марките, за себе си. Семинарите, предлагани в области, свързани с нови медии, реклама, връзки с обществеността и излъчващи медии, се инструктират от хора, считани за професионалисти в техните области.

Tel AvivАдам Джанг / Unsplash

Защо Съобщението за изследване

Комуникацията е навсякъде около нас. Ние го използваме всеки ден, без дори да забелязваме; поддържаме лични комуникации със семейството и приятелите си, консумираме масови медии и създаваме и участваме в социалните мрежи.

Комуникационните проучвания са предназначени за онези, които искат да повлияят и да оставят своя белег на света, които искат да участват в утрешните новини - днес. За да се постигне това, човек трябва да разбере медиите: Защо същата тема понастоящем е различна от една медийна изба в друга? Какво прави Google или Facebook толкова популярни? Коя медия е по-влиятелна - кино, телевизия, радио, интернет или може би мобилният телефон? Ако се интересувате от тези въпроси - вашето място е с нас.

Несравним опит

Bar-Ilan University има над 30-годишен опит в преподаването на комуникация и се гордее със стотици студенти от бакалавърска и магистърска степен. Членовете на факултета на Училището за комуникация и свързаните с тях звена са международно известни изследователи и преподаватели с богат опит във всички области на комуникацията: печатна преса, телевизия, радио, реклама, маркетинг, връзки с обществеността, говорителство и нови медии.

Много възможности за кариера

Нашите завършили са търсени и добре утвърдени във всички области на комуникацията, както на местно, така и на глобално ниво. Много работи в рекламни или връзки с обществеността, някои в радио или телевизионни станции, други на различни уебсайтове и значителен брой в пресата. Много от нашите възпитаници са медийни консултанти в правителствени или частни офиси, докато други са избрали да продължат академична изследователска и преподавателска кариера.

През третата година на обучението нашите студенти от БА вече могат да участват в нашата стажантска програма, в която стажуват в различни медийни организации като PR офиси, уебсайтове за новини, правителствени служби и други. Чрез програмата студентите придобиват практически опит в областта и придобиват важни инструменти, които ще им помогнат в бъдещата им кариера.

Общ преглед на програмата

 • Тип на програмата: майор (25 кредита)
 • Дължина на програмата: 3 години
 • Език на обучението: английски
 • Краен срок за подаване на заявления: Последен вход
 • Изисквания за прием:
  • SAT: 1100
  • Психометрично: 550
  • 3.5 СОП в средното училище

Hayarkon Street @ Yom KippurYoav Aziz / Unsplash

Как да кандидатствам

1. Изпратете заявката

Влезте в BIUIнационалния Онлайн портал за кандидатстване и попълнете формуляра за кандидатстване.

Вие се изисква да плащате невъзвръщаем, ₪ 400 такса за кандидатстване всеки път, когато кандидатствате.

2. Изпращане на преписи и грамоти

Кандидатите трябва да изпратят в официални копия на техните преписи и сертификатите си за диплома за завършено средно образование. Студентите в последната си година на обучение могат да изпратят частичен препис и да бъдат приети до получаването на окончателния си запис и диплома.

Докато процесът на вземане на решение може да бъде ускорен чрез качване на цифрови копия на изискваните документи в Портала на кандидата, оригиналите трябва да бъдат изпратени директно до нашия офис.

3. Изпратете тестовите резултати

Резултатите от SAT, ACT или Psychometric са необходими за допускане и трябва да бъдат изпращани директно от тестващата агенция. Студентите, които са взели един и същи изпит многократно, ще имат предвид само най-добрите си резултати.

4. Качете ID и паспортна снимка

Кандидатите трябва да качат или да изпратят по имейл фотокопие от първата страница на техния паспорт или Teudat Zehut, както и скорошна снимка с размер на паспорта 2 "x2".

Допълнителна документация

В зависимост от вашата академична история и състояние, може да се наложи да изпратите следната допълнителна информация.

 • TOEFL резултати
  Учениците, които са учили в средно училище, което не е англоезично, трябва да отбележат 134 в английската секция на Психометрия или да представят еквивалентната оценка TOEFL.
 • Коледни преписи
  Кандидатите, които са участвали в след-гимназиална академична програма (Йешива, Семинария, Годна година, Мечина, Колеж), трябва да предадат копие от тези преписи.
 • Записване в гимназия
  Кандидатите, които все още се записват в гимназия / средно училище, трябва да им предложат писмо, удостоверяващо този факт.

Waterfront views of Tel Aviv

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and ... Научете повече

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and humanities have made an indelible imprint on the landscape of the nation. The university has 8 faculties: Jewish Studies, Medicine, Engineering, Law, Life Science, Exact Sciences, Social Sciences, and Humanities. These faculties are active partners in national science and technology initiatives. Свиване