Бакалавърска степен по образование, Монтесори концентрация

Общ преглед

Описание на програмата

За студенти, започващи бакалавърска степен

Нашата бакалавърска степен с образователна концентрация в Монтесори предлага изключителна възможност за студенти от образованието. Можете да спечелите три пълномощия в една програма:

 • Бакалавърска степен по ранно детство или начално образование
 • Диплома на Асоциацията Монтесори Интернационал (AMI)
 • Държавно свидетелство за преподаване

Програмата е партньорство между University of Hartford и Центъра за обучение в Монтесори на североизток (MTCNE), център за обучение на учители, управляван от Капиталския образователен съвет (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

За майорът

Нашата бакалавърска програма с концентрация на Монтесори предлага множество предимства, които ви дават гъвкави възможности за кариера:

 • Глобално: Вашата диплома AMI Montessori е призната по целия свят и предоставя „паспорт” за преподаване в международен план.
 • Национална: Нашата програма осигурява сертифициране на учители в Кънектикът в ранно детство или начално образование, което се признава от 45 други държави.
 • Местни: Ще придобиете опит в класната стая в много държавни и частни училища в Монтесори в района на Големия Хартфорд.
 • Научете в нашия прекрасен кампус Монтесори в Центъра за обучение в Монтесори на североизток (MTCNE), център за обучение на учители AMI.
 • Възползвайте се от подкрепа за стипендии за студенти в Монтесори.

програма

Степента бакалавър на науките с Монтесори проучвания е минимум 138 кредита:

 • Включва 30 кредита от AMI обучение
 • Допълнителна курсова работа в Монтесори проучвания, която подкрепя AMI обучението
 • Проектиран да бъде завършен след четири години
 • Наблюдение и практикуване на учебни компоненти

Успешното завършване води до:

 • BS в ранно детство или начално образование с Монтесори проучвания
 • AMI диплома - основна (на възраст 3-6 години) или елементарна (на възраст 6-12 години)
 • CT Държавно свидетелство за обучение - ранно детство № 113 или начално # 305

Изисквания към степените

Бакалавърската степен на науката с Монтесори проучвания е минимум 138 кредита. Студентите избират бакалавърска степен по образование в ранна детска възраст или начално образование.

Необходим е одобрен специалност за предмет, като част от всеки специалност за бакалавърско образование. Студентите в програмата Монтесори вземат специалност по специалност „Монтесори”.

Кариерна перспектива

Учителите в Монтесори са много търсени по целия свят. В САЩ има около 4500 Монтесори училища, както държавни, така и частни, и повече от 20 000 по целия свят. Стотици обяви за работа на обучени учители в Монтесори се запазват непълни всяка година.

Ангажиран към цялото дете

Ако се интересувате от образователен подход, който се фокусира върху цялото дете, смесване на академични умения, социални умения, житейски умения, естествен свят и радост от ученето, Монтесори може да е подходящ за вас.

Учителите в Монтесори са ангажирани с развитието на цялото дете и помагат на децата и младите хора да разберат своето място и принос в нашата глобална общност. Д-р Монтесори възприема образованието като нещо повече от просто предаване на знания и умения, а по-скоро като движение за социална реформа, водещо към един по-добър свят за следващите поколения.

Като част от дръзката цел на Асоциацията Монтесори Интернационале (AMI), се надяваме да увеличим значително обучените за AMI учители през следващите няколко години. Програмите на University of Hartford и Монтесори Център за обучение на североизток ще подготвят повече учители на AMI за работа в настоящи и очаквани нови учителски позиции в Монтесори.

Допускане

За приемане на програми в Министерството на образованието се очакват 16 звена от средни предмети и трябва да включват следните минимални:

 • Английски, 4 единици
 • Социални изследвания, 2 единици
 • Чужд език, 2 единици
 • Наука, 2 единици
 • Математика, 2 единици (включително 1 единица алгебра)
 • Други учебни предмети, 4 звена

Изисквания за професионална програма

Студентите от образованието трябва да кандидатстват за допускане до професионалната програма през есента на друга година. Изискванията за прием на професионални програми включват:

 • SAT, ACT или Praxis Core резултати. Въпреки че университетът не изисква SAT, ACT или Praxis оценки за приемане, щат Кънектикът изисква тези оценки за сертифициране на преподаване.
 • Кумулативна средна точка за оценка от 3,0 или по-висока.
 • Попълненият формуляр за интервю за диспозиции.

Финансова помощ и стипендии

Финансовата помощ и помощта за обучение са на разположение на тези, които отговарят на условията. За да започнете с процеса на финансова помощ, моля попълнете безплатното заявление за студентска финансова помощ (FAFSA), като използвате училищния код на University of Hartford .

В допълнение към финансовата помощ на университета, специфичните стипендии за Монтесори са на разположение чрез щедростта на стипендийния фонд на Джеймс Уолтън Монтесори. За да имате предвид стипендията на Уолтън Монтесори, моля, попълнете тези три елемента:

 1. Лично есе: Вашето есе може да бъде с всякаква продължителност, но трябва да включва подходяща лична и / или професионална основна информация и опит, които са ви подготвили за участие в програмата Монтесори. Тези преживявания могат да включват история за учене, клас, който сте взели, собствен опит с Монтесори или опит на някой, когото познавате.
 2. Референции: Моля, посочете името, имейла и телефонните номера на три препратки. Ще се свържем с тях; не е необходимо да пишат препоръки.
 3. Интервю: Ще завършите планирано интервю с персонала на програмата или преподавателя.

Какъв е крайният срок за кандидатстване за тази програма?

Заявленията за прием в класа на първокурсниците в University of Hartford се разглеждат "подвижно" в началото на края на септември. Крайният срок за подаване на безплатното заявление за федерална студентска помощ (FAFSA) за разглеждане на финансова помощ е 15 февруари.

Последна актуализация Ян. 2020

За учебното заведение

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Научете повече

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Свиване