Бакалавърска степен по политически науки

Програмата политически науки има за цел да даде специалности и непълнолетни солиден опит в американското правителство и политиката, международните отношения, сравнителна политология и политическа философия. A степен по политически науки дава възможност за намиране на работа в най-различни области, вариращи от бизнес на правителството. Наред с икономическата стойност на тази степен, има допълнителна полза в развитието на способностите си за разбиране на основите на управлението и политиката, които са необходими за един гражданин, живеещ в едно отворено общество.

Защото ние предлагаме широка гама от курсове, като студент по политически науки ще се изучава в разнообразие от области и работи по редица ръководят научни проекти. Съществува голямо разнообразие на стажове с държавните и федералните правителства достъпни за квалифицирани студенти.

Бъдещи възможности

Завършилите с науката степен политическата редовно си намерят работа в бизнеса, организации с нестопанска цел, и на правителството по отношение на държавни и местни нива. Заетостта може да се намери работа за отделните политически кампании, както и за държавни и национални политически партийни организации. Защото им е известно на правителството и политиката, завършилите понякога избират заетост с новинарските медии. И накрая, много от нашите студенти да решат да присъстват на закона училище или завършил училище.

Политическата наука майорът ще ви помогне да получите отлична основа за магистърски програми в различни области, поради широката гама от курсове, които се предлагат, широк опит на факултета, а строгостта на преподаване.

Включете се

Като студент политология в BHSU, имате възможност да се включите в най-различни начини.

Студентски организации

  • Политология Организация асоциация за политически науки е студентска организация, която насърчава участието на студентите в прилагането на настоящите политически идеологии и събития. Клубът ще участва и застъпник за политически дискусии и дебати, както и развитието на индивидуален студентски философски и политически теории.
  • Pre-закон Асоциация Асоциацията BHSU Pre-закон е предназначен за студенти, които се интересуват в юридическия факултет. Основните функции на клуба са да подпомогне подготовката на студенти, желаещи да се яви на изпит Юридическия факултет Admissions (LSAT) и да предоставят информация за опита закон училище. Изградена е мрежа от настоящи студенти, преподаватели съветва, и пост-аспиранти се поддържа чрез проучвателни групи и лекции. Гост-лектори са заведени в три пъти годишно и годишен пътуване се вземат, за да посетите Университета на Южна Дакота Law School.

Стажове и стипендии

Съществува голямо разнообразие на стажове с държавните и федералните правителства достъпни за квалифицирани студенти. Имаме списъци на стажове на разположение в Южна Дакота, а ние сме в контакт редовно за стажове в държавната и законодателната власт във Вашингтон, DC Всяка година студент BHSU участва в законодателната Стажантска програма на Южна Дакота. Нашата стипендия програма предлага около двадесет стипендии на студенти по политология, вариращи от $ 500 до $ 1,300. Има и други стипендии от външни източници.

Участие на Общността
Преподавателите служат като съдии в "Ние, хората" конкурса, помагайки Spearfish гимназия се подготвят за държавните и национални конкурси.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 15 курсове в Black Hills State University »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение