Бакалавърска степен по психология

Общ преглед

Описание на програмата

Защо да изучавам психология в Единбург?

Ако ви заинтригува изучаването на човешкия ум и връзката му с поведението, това е мястото за вас. В Edinboro ние сме страстни за бакалавърското образование и създадохме програма, насочена към студентите по психология, която е за разлика от която и да е друга в региона.

Тринадесет факултета на пълен работен ден предоставят експертиза във всички основни области на психологията. Те работят в тясно сътрудничество с вас, за да разберат вашите конкретни интереси, силни страни и умения и ви помагат да начертаете курс за успех. Бакалавърът по научни изследвания в програмата „Психология“ в Единбург уникално предлага интензивна възможност за стаж по време на семестър, което ви позволява да придобиете дълбочина на знанията в определена област. Вие също ще имате възможност като студент да провежда изследвания с преподавателски състав и да присъства на регионални и национални научни конференции.

По пътя ще научите как да мислите критично и да работите като член на екип, докато укрепвате вашите писмени, устни и междуличностни комуникационни умения. Ще завършите добре подготвена за заетост във вашата област или за усъвършенствано обучение на ниво магистър или доктор.

Експертен факултет

Изпълненият преподавател инструктира, напътства и вдъхновява учениците в Единбург да постигнат и ръководят. Факултетите в ЕС са признати за ангажираността си към успеха на студентите и създаването на лична и ангажираща академична среда.

Опитно обучение

Опитът с Edinboro се простира далеч отвъд класната стая. Студентите от ЕС се подготвят за кариера и живот чрез възможности за практическо обучение, съвместни изследвания с преподаватели, глобални пътувания и стажове.

Модерни съоръжения

Борбата с шотландците живеят, работят и играят в най-модерните съоръжения в живописния кампус на 585 акра в ЕС. Разположен само на 20 мили южно от Ери, четвъртият по големина град в Пенсилвания, Единборо оживява с вълнуващи дейности.

Разгледайте различни варианти за кариера.

Програмата за бакалавърска степен по наука в психологията е област на академични постижения в Edinboro University в Edinboro University . Програмата насърчава критичното мислене, подчертава психологията в ежедневието и насърчава изследването на различни варианти за кариера.

Персонализирайте плана си на обучение.

Кариерата в областта на психологията е толкова разнообразна, колкото и самото изучаване на психологията. Независимо дали се интересувате от детското развитие, изучаването на психичните заболявания, начина на работа на бизнеса, как се разрешават престъпления или дори как се тренират спортисти, психологията играе съществена роля. В Edinboro ще следвате план за обучение, който съответства на вашите лични интереси и води до кариера в области като:

Психично здраве - Независимо дали се интересувате от работа с деца, възрастни или и двете, вашата бакалавърска степен от Edinboro ще ви подготви незабавно да влезете в областта, както и ще ви подготви за висши степени по клинична психология, консултации, училищна психология, социална работа, изкуство терапия и други свързани с това програми.

Поведенческа невронаука и грижа за здравето - изключителни ресурси, включително активни лаборатории за научни изследвания, фармакология на поведението и поведенческа ендокринология, които дават основа на студентите, които се интересуват от това да станат лекар или психиатър или да преследват кариера като невролог, когнитивен учен, генетичен съветник или физически или трудотерапевт.

Съдебна психология - Привличането на възможности в съдебната психология, правоприлагането, пробацията и условното освобождаване и корекционните консултации често започват с бакалавърско обучение по психология.

Индустриална / организационна психология - Проучете значението на психологията за света на бизнеса в теми като наемане, мотивация, групово поведение и лидерство.

Преминете бакалавърската си степен по психология на следващото ниво.

Много от завършилите психология на Edinboro продължават да следват висше образование. Някои се записват в докторски програми по психология, а други посещават медицинско или юридическо училище. Нашите студенти са преминали висши степени в различни области, като консултиране, социална работа, бизнес и здравеопазване. Независимо къде отиват, нашите ученици постоянно отчитат, че са добре подготвени. Имаме и много гъвкава тригодишна ускорена образователна степен по психология, която работи с много дипломирани програми, включително всички тези в Edinboro:

  • Магистър по социална работа
  • Магистър по арт терапия
  • Магистър по консултиране
  • Специалист по училищна психология
  • Магистър по образователна психология
  • Магистър по бизнес администрация
Последна актуализация Авг. 2019

За учебното заведение

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Научете повече

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Свиване