Бакалавърска степен по химия

Общ преглед

Описание на програмата

Анализирайте възможностите на бъдещето в областта на химията.

Химиците правят нещата от съвременния живот - пластмаси, композити, фармацевтични продукти, микроелектроника, наноматериали и много други. Възможностите за кариера са безкрайни. Можете да започнете с чудесно начало с бакалавърска степен по химия.

В Единбург ще следвате строга учебна програма, основана на науката, основана на доказателства. Ще процъфтявате в лекции с малки размери и лаборатории, преподавани от преподаватели, а не дипломирани асистенти. Докато работите заедно с тях и участвате в техните изследвания, те ще станат ваши ментори. Те ще ви обучат и в използването на съвременни уреди за анализ и производство на биомолекули и ще ви подготвят за ценни стажове, които ще повишат вашите умения и ще надградят вашето резюме.

Основните резултати от програмата по химия включват способността да се мисли критично, да се прилагат аналитични и логически умения за решаване на проблеми, да се разберат актуалните социални и етични въпроси, свързани с химическата наука, да се прилагат основните знания, теории и практики на химията и да се предаде техническа информация на професионалист начин.

Програмата за бакалавърска степен по химия в Edinboro е одобрена от Американското химическо дружество (ACS), а студентите, които отговарят на критериите, ще получат сертификат за ACS.

Когато завършите висше образование, вие ще бъдете добре подготвени да завършите висше образование по химия или свързана с това наука или да намерите работа в различни отрасли, включително химикали, храни, фармацевтични продукти, контрол на качеството, държавни изследвания или образование. Тази програма с висок калибър е и отлична основа за медицинското училище.

Експертен факултет

Изпълненият преподавател инструктира, напътства и вдъхновява учениците в Единбург да постигнат и ръководят. Факултетите в ЕС са признати за ангажираността си към успеха на студентите и създаването на лична и ангажираща академична среда.

Опитно обучение

Опитът с Edinboro се простира далеч отвъд класната стая. Студентите от ЕС се подготвят за кариера и живот чрез възможности за практическо обучение, съвместни изследвания с преподаватели, глобални пътувания и стажове.

Модерни съоръжения

Борбата с шотландците живеят, работят и играят в най-модерните съоръжения в живописния кампус на 585 акра в ЕС. Разположен само на 20 мили южно от Ери, четвъртият по големина град в Пенсилвания, Единборо оживява с вълнуващи дейности.

Научете се да управлявате най-съвременните научни инструменти.

Програмата за бакалавърска степен по химия в Edinboro е одобрена от Американското химическо дружество (ACS), а студентите, които отговарят на критериите, ще получат сертификат за ACS.

Съвременните съоръжения ви дават конкурентно предимство.

Ако оборудване като атомно-абсорбционни спектрофотометри, поляриметри, флуориметри и електролитни анализатори на Carl Zeiss ви изпомпва сърцето, ще се наслаждавате на всяка минута в научния център на Cooper. Разширението за 32 милиона долара ви предлага много възможности за практически опит с високотехнологични аналитични инструменти. Използването на тези устройства не е просто забавно и увлекателно, но опитът ще ви даде предимство в професионалната ви кариера. Най-новите инструменти в катедрата по химия включват:

  • Ядрено-магнитен резонанс - спектрометърът Bruker BioSpin Avance III HD 400 е най-чувствителният, най-точният ЯМР спектрометър с най-висока производителност днес. Със здрав, автоматизиран и интуитивен софтуер, той е идеален както за учебната лаборатория, така и за научните изследвания.
  • GC-MS QP2010 Ultra - Нов модален модул QP2010 Ultra на Shimadzu Corporation замества нашите по-стари системи за газова хроматография-масов спектрометър, предоставяйки на студентите и преподавателите най-широко използваните и мощни инструменти за химичен анализ.

Доказателство за успеха на завършилите.

Повечето завършили нашата програма продължават към успешна кариера в химическата промишленост. Някои продължават обучението си в завършили програми по химия или училище по фармация, а други стават учители в гимназията. Ето няколко примера за това, къде са нашите възпитаници в момента:

  • Сет Алън (BS '17) - PPG, Питсбърг, Пенсилвания
  • Мигел Монтес де Ока (BS '17) - PPG Aerospace, Калифорния
  • Есен Pahel (BS '17) - Eastman, Akron, OH
  • Уесли Скот (BS '17) - аспирант, Био-органична геохимия, Университета в Питсбърг, Питсбърг, Пенсилвания
  • Майкъл Спикуца (BS '16) - PPG, Питсбърг, Пенсилвания
  • Бретан Сандън (BS '15) - М. изд. Университет Slippery Rock, Slippery Rock, PA
  • Тереза Дамес (BS '15) - учител по химия в гимназията
  • Доминик Сириани (BS '15) - аспирант, изчислителна химия, Технологичен институт в Джорджия, Атланта, Джорджия
Последна актуализация Авг. 2019

За учебното заведение

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Научете повече

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Свиване