Преглед на курса

Тази степен ще ви даде възможност да разгледате много фактори, свързани с престъпното поведение и как обществото реагира чрез наказателната система.

Ще изучавате най-важните теории за престъпността и отклонението и тяхното значение за съвременната политика, изследвания и практика на наказателното правораздаване.

Заедно с това ще придобиете задълбочени познания за структурите на наказателната система, обхващащи съдилищата, затворите, пробационната служба и полицията.

По време на обучението си ще развиете отлични изследователски и аналитични умения и ще се научите да представяте ефективно идеите си както устно, така и писмено.

Защо криминология и наказателно правосъдие в Суонзи?

Базирайки се в правната школа на Хилари Родъм Клинтън, ще се възползвате от това да бъдете част от оживена и разнообразна среда за научни изследвания и преподаване.

Ние също се радваме на завидна репутация на нашето преподаване, като криминологията е класирана:

  • 4-то място във Великобритания (Times
  • 12-то място във Великобритания (Университетско ръководство на Guardian 2020)

Ще се присъедините към университет, който е в топ 10 на Обединеното кралство за цялостно удовлетворение на студентите (NSS 2019) и Великобритания в топ 10 за кандидат-студенти (DLHE 2018).

Вашият опит в криминологията и наказателното правосъдие

Нашата гъвкава степен на структура със степен на избор от незадължителни модули през втората и третата ви година ви дава много области, за да приспособите обучението си към вашите конкретни интереси, кариерни цели или амбиции за следдипломно обучение.

Можем да ви подкрепим с подреждането на възможности за настаняване на работа в широк спектър от настройки, както във Великобритания, така и в чужбина.

Възможности за заетост на криминологията и наказателното правосъдие

Изучаването на бакалавърска степен по криминология и наказателно правосъдие в Swansea University в Swansea University може да доведе до редица кариери. Нашите завършители продължават с голямо разнообразие от професии, които включват работа в:

Развитие на общността, наказателно правосъдие, местно самоуправление, полицейски сили, следдипломно обучение, затворническа служба, пробационна служба, изследвания, социална работа, образование, обучение, правителство на Обединеното кралство, подкрепа на жертвите и доброволни организации.

Кариери и заетост

Кариери и заетост Академията за заетост на Swansea (SEA) ще ви подкрепя на всеки етап от вашето професионално пътуване, като ви помага да изградите светло бъдеще.

  • Услугите ни за кариерно обслужване включват:
  • Семинари за работоспособност, работодателски разговори, специални събития и панаири за кариера
  • Индивидуални съвети и напътствия от квалифицирани професионални съветници
  • Помощ за намиране на работа, стажове, практически стажове и възможности за доброволческа дейност
  • Достъп до информационни ресурси за широк кръг теми за управление на кариерата
  • Съвети и насоки за следдипломно проучване и финансиране
  • Финансиране за подкрепа на възможностите за студентски стажове и събития за Студентски общество / клуб.

Ние също така предоставяме помощ и съвети за Swansea University до две години, след като сте завършили курса.

Работоспособност в Юридическата школа

Юридическото училище предприема проактивен подход за повишаване на пригодността за заетост на специалисти, със специален служител по заетостта и работните места. Училището предлага набор от местни, национални и международни работни места, професионални курсове, съвети и подкрепа, които да ви помогнат да развиете уменията, необходими за постигане на вашите амбиции.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 6 курсове в Swansea University »

Последна актуализация Септември 4, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
13,750 GBP
Великобритания / ЕС: 9000 GBP годишно. Международен: 13 750 GBP годишно.
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване

Септ. 2019