Бакалавърска степен (отличие) по криминология и наказателно правосъдие

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Тази степен ще ви даде възможност да разгледате много фактори, свързани с престъпното поведение и как обществото реагира чрез наказателната система.

Ще изучавате най-важните теории за престъпността и отклонението и тяхното значение за съвременната политика, изследвания и практика на наказателното правораздаване.

Заедно с това ще придобиете задълбочени познания за структурите на наказателната система, обхващащи съдилищата, затворите, пробационната служба и полицията.

По време на обучението си ще развиете отлични изследователски и аналитични умения и ще се научите да представяте ефективно идеите си както устно, така и писмено.

Защо криминология и наказателно правосъдие в Суонзи?

Базирайки се в правната школа на Хилари Родъм Клинтън, ще се възползвате от това да бъдете част от оживена и разнообразна среда за изследвания и преподаване.

Ние също се радваме на завидна репутация на нашето преподаване, като криминологията е класирана:

  • 7-мо място във Великобритания (Times & Sunday Times 2020)
  • 12-то място във Великобритания (Университетско ръководство на Guardian 2020)

Ще се присъедините към университет, който е в топ 10 на Великобритания за цялостно удовлетворение на студентите (NSS 2019) и Великобритания в топ 5 за перспективи за кариера (Guardian 2020).

Вашият опит в криминологията и наказателното правосъдие

Нашата гъвкава степен на структура със степен на избор от незадължителни модули през втората и третата ви година ви дава много области, за да приспособите обучението си към вашите конкретни интереси, кариерни цели или амбиции за следдипломно обучение.

Можем да ви подкрепим с подреждането на възможности за настаняване на работа в широк спектър от настройки, както във Великобритания, така и в чужбина.

Възможности за заетост на криминологията и наказателното правосъдие

Изучаването на бакалавърска степен по криминология и наказателно правосъдие в Swansea University в Swansea University може да доведе до редица кариери. Нашите завършители продължават с голямо разнообразие от професии, които включват работа в:

Развитие на общността, наказателно правосъдие, местно самоуправление, полицейски сили, следдипломно обучение, затворническа служба, пробационна служба, изследвания, социална работа, образование, обучение, правителство на Обединеното кралство, подкрепа на жертвите и доброволни организации.

Кариери и заетост

Кариери и заетост Академията за заетост на Swansea (SEA) ще ви подкрепя на всеки етап от вашето професионално пътуване, като ви помага да изградите светло бъдеще.

Услугите ни за кариерно обслужване включват:

  • Работилници за работоспособност, беседи на работодатели, организиране на събития и панаири на кариерата.
  • Индивидуални съвети и насоки от професионално квалифицирани съветници по кариера.
  • Помощ при намиране на работа, стажове, работни места и доброволчески възможности.
  • Достъп до информационни ресурси по широк спектър от теми за управление на кариерата.
  • Съвети и насоки за следдипломното обучение и финансирането.
  • Финансиране за подкрепа на възможностите за студентски стажове и събития за Студентски общество / клуб.

Ние също така предоставяме помощ и съвети за Swansea University до две години, след като сте завършили курса.

Работоспособност в Юридическата школа

Юридическото училище предприема проактивен подход за повишаване на пригодността за заетост на специалисти, със специален служител по заетостта и работните места. Училището предлага набор от местни, национални и международни работни места, професионални курсове, съвети и подкрепа, които да ви помогнат да развиете уменията, необходими за постигане на вашите амбиции.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Научете повече

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Свиване