Бакалавърска степен (с отличие) в областта на счетоводството и финансите

Общ преглед

Описание на програмата

Защо да изберем този курс?

Специализираната ни счетоводна и финансова степен има за цел да подобри пригодността за заетост, като се концентрира върху практическите приложения на теориите на счетоводството и финансите.

Нашата счетоводна и финансова степен се предоставя от счетоводни специалисти и е силно фокусирана върху развитието на вас като завършил „бизнес готова“. Освен това в програмата е заложено обучение, основано на работа, така че всички завършили ще бъдат оборудвани със знания и умения, за да отговорят на настоящите и бъдещите нужди на пазара и да бъдат „готови за работа“. Това включва широка база от приложения от казуси, решаване на проблеми до възможности за работа. Тази програма е класирана на 15-то място в Обединеното кралство за удовлетвореност на студентите от Пътеводителя за завършен университет 2018.

В зависимост от избраните модули, завършилите ще могат да получат освобождаване за до шест изпитни документа на ACCA (F1, F2, F3, F4, F5 и F9) и до шест хартии за изпит по AIA (книга 1, хартия 2, книга 3, Документ 4, хартия 6 и хартия 8). Освен това завършилите тази програма имат право на членство на ниво сътрудник (AFA).

Тъй като нашите степени са акредитирани от CMI, всички наши завършващи студенти също ще получат диплома / сертификат за ниво 5 от CMI на стойност над 1300 паунда без допълнителни разходи.

Можете също така да изберете да изучавате този курс като стандартна 3-годишна програма без учредителната година BA (Hons) Счетоводство и финанси UCAS код: 4J68

Основни характеристики на курса

  • Възможностите за работа са достъпни за всички наши студенти, които демонстрират добър стандарт на ангажираност и професионализъм по време на обучението си.
  • Счетоводство и финанси в Wrexham Glyndwr University на Wrexham Glyndwr University са класирани на 15-то място в Обединеното кралство за удовлетвореност на студентите (Complete University Guide 2017).
  • В зависимост от избраните модули, завършилите ще могат да получат освобождаване за до шест изпитни документа на ACCA (F1, F2, F3, F4, F5 и F9) и до шест хартии за изпит по AIA (книга 1, хартия 2, книга 3, Документ 4, хартия 6 и хартия 8). Освен това завършилите тази програма имат право на членство на ниво сътрудник (AFA).
  • Тъй като нашите степени са акредитирани от CMI, всички наши завършващи студенти също ще получат диплома / сертификат за ниво 5 от CMI на стойност над 1300 паунда без допълнителни разходи.

Изисквания за вход

Бакалавър по счетоводство и финанси (четири години включително година на основаване)

UCAS код: A268

Нашето общо изискване за влизане в основата е 48 UCAS тарифни точки, но всички приложения се разглеждат индивидуално и ние считаме за трудов опит, професионално обучение / квалификации, както и мотивация и потенциал за успех.

Оценяване

Като част от нашия ангажимент за подготовка на нашите възпитаници за професионалното работно място, ние осъзнаваме необходимостта от предоставяне на различни методи за оценка, които запазват академичната строгост, но също така предлагат на студентите възможности да се развиват по различни начини. Следователно, в повечето модули студентите ще бъдат оценявани по методи като традиционен изпит, устен изпит, оценка на казуси, презентации, писане на блогове и писане на управленски отчети.

Обучение и учене

Университетът Wrexham Glyndŵr се ангажира да подкрепя нашите ученици, за да увеличат максимално своя академичен потенциал.

Ние предлагаме работни срещи и сесии за подкрепа в области като академично писане, ефективно създаване на бележки и подготовка за задачи. Учениците могат да резервират срещи с преподаватели с академични умения, посветени на подпомагането на практическите задачи на университетската работа.

Кариерни перспективи

Кариерата и зоната в университета Wrexham Glyndŵr е там, за да ви помогне да вземете решения и да планирате следващите стъпки към светло бъдеще. От намиране на работа или по-нататъшно обучение до разработване на вашите интереси, умения и стремежи, те могат да ви предоставят необходимата експертна информация, съвети и насоки.

Търсенето на завършилите с такава степен ви дава конкурентно място на пазара на труда. Този курс е идеален старт за кариера в областта на счетоводството, финансите, управлението, банковото дело, личните и корпоративните финанси и ИТ - както в частни, така и в публични организации. Нашите възпитаници са счетоводители, одитори, бизнес анализатори, инвестиционни консултанти, складови контролери, данъчни асистенти и учители.

Нашето работно място представлява фантастична възможност за учениците да развият автобиографията си, да изградят корпоративни взаимоотношения и да подобрят доверието си в професионална среда. Насърчаваме всички наши бизнес студенти да станат част от обучението си и да се стремят да намерят всички, които се интересуват от съответната организация.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Научете повече

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Свиване