Bachelor DEES Visuel Graphisme е 3-годишно обучение, подготвящо се за основните професии на визуалната комуникация: графика. Тази графична и дигитална програма предлага пълна гама, съчетаваща креативност, експертиза и професионализъм.

След получаването на DEES Visual, притежателят овладява техниките на графичното създаване или тези на илюстрацията.

Обучава се в творчески принципи, по-специално тези, които се прилагат в областта на рекламната графика или илюстрацията и комиксите.

Този професионалист е помолен да предложи графични решения, да проектира различни илюстрации и накрая да разработи опори за визуална комуникация. Дипломираният DEES Visuel ще придобие професионализма и гъвкавостта, необходима за стриктно превеждане на идеята чрез форми, цветове, както и от изображението.

Работата на графичния дизайнер се състои, наред с други неща, в създаването и предлагането на различни приложения за визуална идентификация (като лога, указателни табели, генерични материали и др.), Средства за комуникация (плакати, листовки, реклами в печата и др.), Презентации на продукти. (корици на книги, опаковки и т.н.) във форми, предоставени на естетическите еволюции на момента.

Що се отнася до тази на илюстратора, тя се намира в писмената преса, книгите (карикатури, комикси, детска преса, по-специализирани книги и др.), Уебсайтове и видео игри.

Обща цел на бакалавърския графичен дизайн

Bachelor DEES Visuel Graphisme е 3-годишно обучение, подготвящо се за основните професии на визуалната комуникация: графика.

Тази графична и дигитална програма предлага пълна гама, съчетаваща креативност, експертиза и професионализъм.

Обучението ви позволява да придобиете адаптиран език, техники и инструменти, специфични за различни медии и медии, за да персонализирате визуален дизайн.

В края на тази формация се изисква дипломна работа, ориентирана към лично създаване на професионално ниво, зачитаща конкретна спецификация на натоварването.

програма

Първа година

Тази година на фундаменталното обучение въвежда основите на творческата композиция и откриването на техниките, необходими за изява на творчеството. Модулите се фокусират върху придобиването както на ръчни, така и на дигитални инструменти: Photoshop, Illustrator, Indesign, композиции, скици, снимки, типография, цветове и др.

Ученикът развива художествената си чувствителност, за да преведе една идея в графично отклонение. Той се приближава и се запознава с различните медии на изразяване.

Втора година

Тази година се основава на основите, придобити, за да се предприеме концептуален подход. Студентът провежда изследвания и научава различни теоретични и практически методи за създаване на взаимодействие между идеята, думите, образа и концепцията.

Творческият аспект се допълва от професионалния и технически подход, който се занимава с важни елементи като творчески инструктаж, взаимоотношения клиент / дизайнер, срокове, разходи и срокове.

Трета година

Тази година е преминаване от индивидуално концептуално творческо развитие към иницииране на групова работа.

Студентът и бъдещият графичен дизайнер открива и разбира взаимодействието между различните заинтересовани страни на проекта като цяло: клиент, агенция, маркетинг, подходът на 3D, дигитален дизайн и т.н. Студентът подобрява цялостната си визия за работата и разбира проблемите на създаването.

Благодарение на пълен набор от инструменти и техники, бъдещият професионалист има креативен, критичен и синтетичен дух, който му позволява да ръководи проект в неговата цялост.

Дисциплини, изучавани по време на курса

Състав - Рисуване

Обучение за илюстрация на бакалавър с общо предназначение

Bachelor DEES Visual ілюстрацията е 3-годишно обучение, подготвящо се за основните сделки на илюстрация и комикси.

Тази програма за ръчна и дигитална илюстрация предоставя професионални умения, съчетаващи техника, креативност и експертиза, за да посрещнат взискателния свят на творческата художествена комуникация.

В края на това обучение се изисква дипломна работа върху лично творение.

програма

Първа година

Тази първа година на обучение ви позволява да откриете и усвоите основните художествени техники, необходими за бъдещото развитие. Модулите се фокусират върху ръчни инструменти като рисуване в академията, рисуване на символи и дизайн дизайн, както и дигитални инструменти като Photoshop, софтуер за Illustrator и цифрова живопис чрез оптичната писалка.

Работейки с молива, четката и всички основни инструменти, ученикът се научава да усеща и развива своята артистична чувствителност и собствен стил до края на кариерата си.

Втора година

Тази втора година се фокусира върху професионален и технически подход, който се занимава с различните елементи на управлението на проекти, като творчески инструктаж, взаимоотношенията с клиента, самостоятелността на работата и управление на сроковете.

Студентът възприема концептуален подход, като провежда изследвания и използва методите, преподавани за създаване на взаимодействие между неговата идея, думите, историята и образа.

Трета година

Тази година финализира ключовите стъпки за прехода от индивидуално концептуално творческо развитие към професионална работа. Ученикът развива умения, които ще бъдат от съществено значение през цялата му кариера.

Бъдещият илюстратор разкрива глобалната визия за професията и различните взаимодействия между заинтересованите страни на проекта: клиенти, агенция, издател и т.н.

В края на този курс бъдещият професионалист има креативен, критичен и синтетичен ум, който му позволява да се интегрира идеално в професионалния свят.

Дисциплини, изучавани по време на курса

Идентичност и визуална кохерентност - Цвят - Наблюдателна рисунка - Рисуване на академия - Рисуване на герои - Комикс - Сценарий - Илюстрация в печата - Фотография - Дигитална живопис - Културен дизайн - Дизайн на персонажи - Реализация на мандата - Традиционни илюстрационни техники - Калиграфия - Типография - История на изкуството и илюстрацията

възможности за работа

Притежателят на DEES VISUEL е същевременно художник-творец, техник и комерсиал. Множеството професионални аспекти на професиите за визуална комуникация го правят подходящ за практикуване като:

Графичен дизайнер - Графичен дизайнер - илюстратор - чертожник и / или анимационен писател - чертеж на CAD, колорист и / или ретушър на изображения - публицистичен декоратор - художник на оформлението - мениджър на рекламни продукти - мултимедиен дизайнер - служител по медийни комуникации - консултант по образа и др.

Програма с обучение на:
  • Английски
  • Френски

Прегледайте още 1 курсове в CANVAS »

Последна актуализация Август 28, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
11,900 CHF
1-во годишно училище: CHF 11'900.-; 2-ра и 3-та година Годишно образование (включена диплома): от 11'100.- CHF до CHF 15'300.-
По място
По дата
Start Date
Февр. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване