Бакалавър по Бизнес Администрация

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Бизнес администрация

Магистър по бизнес администрация в University of Mary Washington и ще се поставите да успеете в корпоративния свят или като предприемач. Ще научите етика, стратегия, законосъобразност и други от учителите, някои от които са работили за Fortune 500. И нашите възможности за научни изследвания и стаж ще ви дадат реалния опит, от който се нуждаете, за да направите разлика.

Области на обучение

Програмата на бакалавърската програма на UMW в Колеж по бизнес ви дава възможност да се занимавате с счетоводство, общ бизнес, международен бизнес или маркетинг. В допълнение, програмата обхваща информационни системи и приложения, приложна статистика и бизнес изследвания, правна среда на бизнеса, принципи на управление, федерално данъчно облагане, организационно поведение, управление на човешките ресурси, анализ на решения, принципи на финансите, търговско право, поведение на потребителите, лидерство теория и практика, преговори и др.

Стажовете

В UMW ще намерите възможности за стаж в близост до университета и в близост до Вашингтон и Ричмънд, щата Вирджиния. Междинните позиции включват социални медии в областта на недвижимите имоти, рекламиране, маркетингови проучвания и развитие на марката, комуникационни камари, финансово планиране и автомобилни бизнес операции.

Получаването на либерално образование по изкуства ми даде възможността да проуча няколко различни области ... В крайна сметка бизнес отдела е мястото, където се приземих и бях най-страстен. Либералното изкуство е определено работеше чудесно за мен и ми предостави важни житейски умения като критично мислене, работа в екип, икономически и социални различия, различни политически перспективи и комуникативни умения.

- Дейв Кери '96, главен изпълнителен директор и съосновател, Обучение за възвръщаемост на инвестициите

почести

За да отговаряте на условията за почет в бизнес администрацията, трябва да имате средна оценка от 3.25 точки в курсовете по бизнес администрация на горната част на отделението и общо 3.0 GPA. Ще направите изследователски проект, ще напишете теза и ще го защитите пред комисията за отличие на преподаватели.

Основни изисквания

За да получите бакалавърска степен по бизнес администрация в избраната от вас специалност по счетоводство, общ бизнес или маркетинг, ще спечелите 48 кредита, от които 30 основни курса по бизнес и 18 по-висши нива.

Стипендии

Много стипендии са на разположение за бизнес специалности.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Научете повече

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Свиване

Акредитации

AACSB Accredited