Дигитален дизайн на игри

В днешно време, особено с развитието на мобилните платформи и интернет технологиите, компютърните игри станаха доста разпространени в нашата страна, тъй като те са по целия свят и се превърнаха в популярна медии, консумирани от широки маси без разлика в пола или възраст ,

"Дигиталната програма за дизайн на дигиталната игра", която ще се превърне в предшественик в нашата страна и в Истанбул по-специално с подход, който се присъединява към различни дисциплини като изкуство, технологии и икономика под покрива на дизайна, има за цел да осигури квалифициран човешки ресурс за сектора и развиват творчески, иновативни проекти и екипи, за да постигнат успех както на местно, така и на глобално ниво.

Бакалавърската програма за дигитален дизайн на игри, създадена в рамките на Факултета по комуникация, с неговия интердисциплинарен подход не само обединява софтуерните, художествените и дизайнерските области, но предлага интердисциплинарна работна среда в нашия университет и в частност инженерните и образователните факултети. Студентите, които ще се съберат във фундаментални класове в първата си година, ще направят първите си стъпки към специализацията в тяхната втора година, като изберат един от софтуерните и художествени вертикали под покрива на дизайна според техните таланти. Студентските маршрути отново ще се пресекат в класовете на проекта, където ще се превърнат в игрови екипи и ще произвеждат заедно с консултациите на академичния състав. Местни и международни стажове, практикувани чрез системата на КООП в рамките на нашия университет, което събира учениците заедно със света на бизнеса по време на студентския си живот, а секторната комуникационна мрежа на БАГ подобрява опита на учениците и актуализира своята база от знания.

Освен Лабораторията за игри на Bahçeşehir University Game (BUG), създадена като част от комуникационния факултет и програмата за дипломиране на игри (Master BUG), създадена в рамките на Института за социални науки, Европейският център за активиране на игрални сцени BUG Berlin и студиото за продуциране на игри Функциите на BUG Pro пряко допринасят за програмата. Тази програма, която създава значителна разлика, като работи в интеграция с центъра за инкубация за виртуална реалност VR First BAU и Cryengine Academy, създадена в сътрудничество със световния геймърски гигант Crytek, може да се счита за пионер в нашата страна.

Докато студентите могат да се възползват от непрекъснато нарастващите международни връзки, както и местната и чуждестранна широка секторна комуникационна мрежа на отдела, те също получават шанса да се срещнат с инвеститори, като кандидатстват за програми за ускоряване като Gamebootcamp Istanbul - инициатива StartersHub, нас.

Тази програма, която предлага всички етапи на производството на игри както на теория, така и на практика на всеки, който мечтае да стане дизайнер на игри, предоставя на своите студенти възможност да постигнат своите цели в глобален сектор.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 27 курсове в Bahcesehir University »

Последна актуализация Февруари 13, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
5,530 USD
Такса за обучение за чуждестранни студенти (4 години): $ 7,900 на година
По място
По дата
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване

Bachelor in Digital Game Design

Bachelor in Digital Game Design