Бакалавър по архитектура

Общ преглед

Описание на програмата

Програмата "Архитектура" в Hasan Kalyoncu University обхваща изкуството на правенето. Ние сме ангажирани с традиционната роля на практикуващия и майстор строител: да проектираме и изградим сгради, които допринасят за обществото и обогатяват живота на хората. За тази цел учебната програма насърчава изследванията и дизайна, основаващи се на връзките между концептуалните рамки и осезаемата природа на архитектурата. Чрез строги проучвания на историята, теорията и материалната култура на застроената среда, учениците участват в дизайна като сливане на изкуството и науката за строителството.

HKU предлага прекрасна среда за архитектурно образование. Студентите преживяват културното богатство и разнообразните гоблени от традиционните и съвременни сгради. Те се запознават с възможностите и отговорностите, присъщи на ролята на архитекта като създател на формата на изградената среда, докато откриват дълбокото въздействие на архитектурата върху индивидите, общностите и обществата.

Факултетът представлява широк спектър от интереси и експертни познания, внасяйки познания и опит в реалния свят в студийното образование. Програмата също така предлага възможности за участие в различни култури и изграждане на традиции чрез обучение, базирано на пътувания, в национални и международни условия.

Фокусирайки се върху материални и материални реалности на дизайна и изграждането, нашите ученици са обучени да мислят критично, за да формулират добре обоснована позиция в архитектурата, която ги подготвя да станат лидери в тази област. В крайна сметка, програмата предоставя на завършилите познания, умения и перспективи да преследват значими кариери в архитектурата и дизайна.

Изисквания за прием

Стъпка 1: Процедура за кандидатстване

Кандидатът трябва да представи следните документи, като ги качи в онлайн портала за кандидатстване.

 • Формуляр за кандидатстване
 • Копие на фотостраницата на паспорта ви
 • Училищен сертификат
 • Препис от гимназията
 • Сертификат за еквивалентност на университета

Стъпка 2: Процес на кандидатстване

 • Предплащане за получаване на писмо за приемане
  • (Страните, изискващи визи, трябва да платят обща стойност на администрацията)
  • (Визи, които не се изискват, страните трябва да платят 200 $)
 • Изготвяне на писмо за приемане

Стъпка 3: Процес на регистрация

 • 6 снимка
 • Регистрация и ориентация
 • Резиденция и регистрация на турски лични карти

Изисквания към турски език

Езикова програма.

 • Сертификат TÖMER

Такси и финансиране

Можете да платите таксите си за обучение с директен дебит, дебитна карта, кредитна карта, чек, банков превод. Можете също така да имате право на студентски кредит, който да ви помогне да платите таксите си.

Бакалавър (Година): 5.000 $

бюджетиране

Вие ще трябва да бюджета най-малко $ 300 / планината за разходите за живот.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Hasan Kalyoncu University of different religions, languages, races, cultures, and civilizations are blended in Gaziantep, a major crossroads of the historic Silk Road, started a new life as a college- ... Научете повече

Hasan Kalyoncu University of different religions, languages, races, cultures, and civilizations are blended in Gaziantep, a major crossroads of the historic Silk Road, started a new life as a college-oriented in terms of “education, research, and innovation”. Свиване