Бакалавър по бизнес администрация със специалност компютърни информационни системи

Общ преглед

Описание на програмата

Специалност в компютърните информационни системи включва проучване и анализ на информацията на организацията и проектиране на система за събиране и обработка на информация с помощта на компютри. Студентите ще се съсредоточат върху изчислителната техника, компютърните науки и други информационни системи.

Pittsburg State University предлага на студентите от програмата за компютърна информационна система две отделни области на акцент: осигуряване на информация и компютърна сигурност и дизайн на системи.

Информация за осигуряване на информация и компютърна сигурност

Информационното осигуряване и компютърната сигурност се справят с нарастващата необходимост от осигуряване на защита на информацията, която се съхранява и обработва от компютърни системи и се комуникира с помощта на съвременни комуникационни мрежи.

Основата на програмата започва с разбиране на ролята на информацията в съвременното общество, технологичните средства за съхраняване, предаване и генериране на информация, както и важността да се гарантира, че информацията ще бъде точна, поверителна и налична.

Акцент на дизайна на системата

Програмата за системно проектиране в Pittsburg State University в Pittsburg State University използва програмата за бакалавър по бизнес администрация, за да осигури екологичната осведоменост за ролята на информацията във фирмата и да я комбинира с програмата за информационни системи, която осигурява солидна технологична основа, която подготвя студента за кариера в компютърно програмиране, проектиране и анализ на системи, програмиране и администриране на бази данни и поддръжка на информационни технологии.

Coding

Опции за кариера

Завършилите програмата са квалифицирани за много роли, включително:

 • Програмен програмист
 • Специалисти по поддръжка на информационни технологии
 • програмист
 • Компютърна система анализатор
 • Мениджър на компютърни информационни системи
 • Оператор на компютърна информационна система
 • Администратор на база данни
 • Мрежов и компютърен системен администратор
 • И много други

Приложение

Ако не отговаряте на нито едно от гарантираните изисквания, все още се насърчавате да кандидатствате. Вашата кандидатура ще бъде прегледана поотделно.

 • Когато започнете молбата си за прием в Pittsburg State University в Pittsburg State University , моля, обърнете внимание на следните характеристики на нашето онлайн заявление:
 • Онлайн приложението е проектирано така, че да ви позволи да напредвате, както графикът ви позволява. Съветваме ви да завършите процеса на едно заседание, но ако това не е възможно, можете да излезете, след като запазите който и да е раздел, и да се върнете по-късно, за да завършите останалото.
 • Ако имате въпроси относно раздел от приложението, моля, кликнете близо до елемента. Ще се появи кутия с допълнителна информация относно конкретния артикул.
 • Всеки раздел на приложение е посочен в лявата част на екрана. Бутонът за продължаване в долната част на всеки екран ще запази информацията, която сте попълнили в този раздел и ще ви премести в следващия раздел.
 • След като разделът е попълнен, до него ще се появи съобщение. Все още можете да добавите допълнителна информация към попълнен раздел.
 • Вашето заявление за допускане не може да бъде подадено, докато всички секции не бъдат завършени.
 • Заплащането на таксата за кандидатстване се изисква преди обработката на вашата кандидатура.
 • Ако ще кандидатствате като първокурсник, бъдете сигурни, че имате копие от стенограмата си в гимназията или друг списък на курсовата работа на гимназията, включително GPA и оценките на курса. Няма да можете да попълните точно вашето заявление без тази информация да е лесно достъпна. Кандидатите трябва да посочат курсове, оценки, кредити и тестови оценки в заявлението, което ще бъде използвано от Службата за приемане за вземане на първоначални решения за прием. При поискване ще бъдат необходими официални преписи (и) и тестови резултати.
 • Кандидатурата за прием и стипендии трябва да бъде попълнена и подадена заедно с всички необходими преписи и допълнителна документация до 1 февруари (или 15 декември за студентите по трансфер, започващи през пролетния семестър), за да могат да участват в стипендии за прием. Стипендиите за прием ще бъдат присъждани условно при финансиране. (Информацията за самоотчитане не се приема за целите на стипендията).

цена

Цената, която ви е необходима. Гъвкавостта, която искате. Нашата програма за фиксирано обучение позволява на студенти с пълен работен ден (записани в поне 12 кредитни часа) и студенти (завършили 9 или повече кредитни часа) да плащат единична ставка за обучение, независимо от броя на общо взетите кредити. Искате ли да изследвате тема извън основния си курс или да вземете допълнителни курсове, които да ви помогнат да ускорите датата на дипломирането си? Благодарение на нашата фиксирана цена можете да го направите без да плащате допълнително обучение. Независимо дали вземате 10 или 20 часа, плащате същата ставка.

Обучение в държава и разходи за семестър (академична 2019-2020 година)

Обучение (фиксирана ставка, включително таксите за кампуса) $ 3669
+ Книги и консумативи (приблизително) $ 500
+ Жилищна зала в резиденция (приблизително) $ 3998
Общ семестър (приблизително)
Общо академична година * (приблизително)
$ 8167
$ 16 334

Извън държавно обучение и разходи за семестър (академична 2019-2020 година)

Обучение (фиксирана ставка, включително таксите за кампуса) $ 9341
+ Книги и консумативи (приблизително) $ 500
+ Жилищна зала в резиденция (приблизително) $ 3998

Общ семестър (приблизително)
Общо академична година * (приблизително)

$ 13 839
$ 27 678

Международно обучение и разходи за студент на семестър (академична 2019-2020 година)

Обучение (фиксирана ставка, включително таксите за кампуса) $ 18 682
+ Застраховка за болест / Злополука - 12-месечно покритие (Задължително) $ 1772
+ Книги и консумативи (приблизително) $ 1000
+ Разходи за живот (приблизително) $ 7996
+ Ориентация и съответствие на SEVIS $ 80
Общо академична година * (приблизително) $ 29 530


Стипендии и финансова помощ

Pitt State предлага на своите студенти много възможности за стипендии и финансова помощ. Ние разбираме, че като ученик, фокусът ви трябва да е върху класната стая, а не върху документите. Професионалистите в нашия Служба за финансова помощ за студенти са тук, за да ви предоставят необходимата информация, за да направите правилния избор относно финансовата помощ. Близо 80 процента от учениците в държавата Пит получават някаква финансова помощ, включително:

 • Безвъзмездни средства: помощ, която не изисква изплащане
 • Стипендии: награди за студенти, демонстрирали превъзходни академични постижения или отговарящи на конкретни критерии, които не изискват изплащане
 • Заетост: около 10% от нашите студенти са заети в кампуса
 • Заеми: заеми могат да се дават на родители и / или ученици и трябва да бъдат изплащани

В много случаи нашите специалисти за финансова помощ на студенти могат да ви помогнат да комбинирате тези опции в личен пакет, който отговаря на вашите индивидуални нужди. Размерът на помощта, която получавате, се основава на очаквания принос на вашето семейство за разходите ви за образование. Важно е да получавате кандидатури в началото - стипендии за приемане на пристигащи първокурсници и студенти за трансфер се отпускат на първо място, за първи път, докато финансирането не се изчерпи. Кандидатстването за есенния семестър се дължи на 1 февруари и 15 декември за пролетния семестър. Дължи се на тези дати:

 • Заявление за прием
 • Заявления за стипендия
 • Цялата необходима документация (самоотчитаната информация не се приема за стипендии)
Последна актуализация May 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Свиване