Бакалавър по бизнес администрация

Общ преглед

Описание на програмата

Бизнес за слава на Бог

Научете как вашият християнски светоглед оформя начина, по който работите на пазара.

Запознайте се с местните бизнес лидери

Диалог с и християни в бизнеса.

Подгответе се за обслужване по целия свят

Независимо дали работите в администрация, междукултурна култура или в традиционен бизнес, тази степен притежава обучението, от което се нуждаете.

„В Бойс ще получите силно библейско и богословско образование, което е основополагащо за всяка област на изучаване и за целия живот. Също така, наличието на солидно бизнес образование, което ви дава нашата програма, позволява на студента да направи истинско влияние в света. "
Дейвид Бош, доцент по бизнес администрация

Резултати от обучението

 1. Студентите ще могат да демонстрират знания за Библията, да интерпретират първоначалното значение на Писанието и да прилагат Писанието в съвременни ситуации.
 2. Студентите ще могат да интегрират систематичната и историческата теология в по-голяма библейска рамка.
 3. Студентите ще могат да демонстрират, концептуално и практически, библейски мироглед в професионалната област на бизнес администрацията.
 4. Студентите ще могат да обяснят холистичната концепция на бизнеса като мисия по отношение на основните концепции на бизнеса.
 5. Студентите ще разпознаят и припомнят ключови въпроси от счетоводството, икономиката, мениджмънта, маркетинга, етиката и финансите, както и от международните бизнес въпроси.

Програма за изследване

Студентите по бизнес администрация могат да избират от един от трите акцента:

Акцентът на Предприемаческия мениджмънт ще ви подготви за управленски работни места в малки

Акцентът на Нестопанското управление ще ви подготви за ръководни роли в нестопански организации като църкви, облекчение

Финансовата

Акцентът на Global Management ви дава програма за дългосрочно обучение в чужбина, където работите и живеете в чужбина с екип, който управлява бизнес или организация, докато правите междукултурно министерство.

Изисквания за прием

 1. Формуляр за препоръка на пастор / църква
  Когато попълвате нашето онлайн приложение, формулярите за препоръки се изпращат по имейл на тези, които сте посочили, че трябва да ги получат.
  Членовете на семейството не могат да попълнят формуляр за препоръка. Препоръчителите трябва да познават кандидата най-малко една година. Ако по някаква причина препоръките не отразяват правилното количество разнообразие, приемателната служба може да поиска допълнителни препоръки.
 2. Духовна автобиография
  Когато попълвате онлайн приложението, ще намерите място за въвеждане на вашата Духовна автобиография. Духовната автобиография е написано есе - не повече от 500 думи - документиране на вашето преобразуване, слагане на кратко изявление на евангелието и разказване на причините за избора на Boyce College .
 3. Официални преписи
  Изисква се транскрипция от всички образователни институции. Официални стенограми или тестове за обща еквивалентност (GED) са необходими, освен ако кандидатът има повече от 24 часа в колежа след средно образование (курсове за двойно записване не се включват към тези 24 часа). Най-добре е кандидатите да поискат преписите да бъдат изпращани директно от училището им до Южното семинарско приемно бюро. В никакъв случай семинарията няма да счита за официален препис с надпис „Издаден на студент“. За студентите от трансфера ни се изискват и други преписи от колежи и / или университети
 4. Такса за кандидатстване
  Такса за кандидатстване за невъзвръщаемост в размер на 40 долара се дължи на приемната служба, преди да бъде обработен пакетът за кандидатстване на студента.
 5. ACT / SAT / CLT резултати
  Всички кандидати (включително ученици в домашни условия) са длъжни да представят оценки или от Scholastic Aptitude Test (SAT), American College Test (ACT), или от Classic Learning Test (CLT). SAT кодът за Boyce College е 3858, а ACT кодът е 5522. Кандидатите, които са на 24 или повече години или са преминали 15 часа (след средно образование) от (a) регионално акредитиран колеж или (b) колеж с акредитация AABC , и са поддържали най-малко С средна стойност, не се изисква да представят тези стандартизирани резултати от теста. (Резултатите от SAT, ACT и CLT не се използват като основа за приемане в Boyce College а се използват, за да се оцени способността на студента да върши работа на ниво колеж.) Резултатите от тестовете могат да бъдат отменяни за кандидати на 24 или повече години.
 6. Приложение за жилища
  Всички кандидати (включително кандидатите за интернет и разширителния център) са длъжни да потвърдят или отрекат нуждата си от жилище в кампуса. Ограниченията за жилище в кампуса изискват от нас да знаем за нуждите на жилищата възможно най-рано. Следващият линк ще ви отведе до нашето жилищно приложение.
 7. Документи за гражданство
  Документация на имиграционната класификация за студенти, които не са граждани на Съединените щати.

Обучение и такси

* Благодарение на щедростта на Конвенцията за южните баптисти, студентите, които са членове на Южните баптистки църкви, получават рязка отстъпка от обучение. Обучението в Бойс е с над 20 000 долара по-малко на година от средния християнски колеж. За студенти, свързани с Църквите на SBC, всеки клас струва 1 257 долара.

 • $ 419,00 на кредитен час за студенти от южния баптист
 • 838,00 долара на кредитен час за студенти, които не са южни баптисти
 • $ 447,00 за записване и такса за живот на студентите

Средна цена на семестър: 10 357 долара

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture an ... Научете повече

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture and academic programs, will equip students for faithfulness in all of life. Свиване