Бакалавър по дигитализация, изчислителна техника и електроника

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Програма за международна степен по цифровизация, изчисления и електроника (DICE), бакалавър и магистър по технологии (3 години + 2 години)

Като студент ще:

 • Овладейте основните методи и технологии в компютърните науки.
 • Научете се да проектирате решения за електроника и комуникационно инженерство, които засягат ежедневния живот на хората в световен мащаб.
 • Получете необходимите умения за дигитализиран свят сега и в бъдеще.
 • Вижте от първа ръка какво е да работиш в една наистина международна индустрия чрез стажове.

DICE е тригодишна бакалавърска програма, която предоставя на студентите солидни умения и обширна база от знания в технологиите, необходими в дигитализирания свят. Програмата съчетава три градуса под един покрив и ученикът може да избере по кой път да поеме. Студентът може да специализира в обработка на информация, компютърни науки или електроника. Обработката на информация включва курсове по програмиране, софтуер и системи; Компютърните науки включват изследвания в изкуствения интелект и приложните изчисления, а електрониката се състои от изследвания в схеми, аналогови и цифрови техники и комуникация.

"Програмата обхваща широк спектър от всички свързани с ИКТ преподавания и изследвания, които се предлагат в Оулу."

Задължителният стаж означава, че студентът ще има шанс да види каква е действителната работа във финландската индустрия. Също така е възможно да стажувате извън Финландия. Тъй като е толкова обширна програма, студентите ще могат да се запознаят с технологии и области на изследване като:

 • Изкуствен интелект
 • Печатна интелигентност
 • Настоящи и следващо поколение комуникационни технологии
 • Интернет на нещата, IoT
 • Машинно зрение
 • Информационна сигурност
 • поверителност

Проучванията се основават на текущите изследвания, които вече са на ниво бакалавър, и акцентът е върху практическото обучение от самото начало. Студентите ще поемат мултидисциплинарна проектна работа в университета и могат да се възползват от най-модерните технологии, предлагани в University of Oulu , като 5G / 6G тестова мрежа, хардуер и платформа за дизайн на продукти FabLab, SmartCampus, Printed Intelligence и други . Активните студенти ще имат възможност да видят - и да участват в - разработването на модерни технологии. Програмата обхваща широк спектър от обучение и изследвания, свързани с ИКТ, които се предлагат в Оулу.

Преподавателският факултет се състои от финландски и международни професионалисти, които представляват водещата роля в различни изследователски области. University of Oulu е добре позната и уважавана институция, в която се извършват широкообхватни изследвания. Например, University of Oulu е домът на 6G Flagship, цялостен многогодишен изследователски проект за безжичните комуникационни технологии в бъдещето. Университетът отдели много стартиращи фирми и създаде компании, които са основали своя основен опит на научни изследвания, направени в университета. Следователно, диплома от University of Oulu се оценява високо, което се доказва от продължаващия и интензивен интерес за набиране от страна на индустрията, т.е. корпорации, малки и средни компании и стартиращи фирми. Тази програма също така дава на студента отлични теоретични инструменти и ценен практически набор от умения, за да продължи образованието си по-нататък и възможност да се запише в магистърските програми, които се предлагат в University of Oulu .

Последна актуализация Септ. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is a ... Научете повече

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is about seeking, utilizing and applying new knowledge. The University of Oulu researches people and culture in a changing living environment, as well as opportunities that new technology provides for improving the well-being of people and the environment. The University of Oulu is a multidisciplinary expert in Northernness. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение