Бакалавър по дизайн и разработка на игри

Общ преглед

Описание на програмата

Подгответе се за вълнуваща творческа кариера със степен по игрови дизайн

Игрите са интегрирани в това как учим, общуваме, взаимодействаме и събираме информация. Програмата за бакалавърски игри на Университета Уилмингтън съчетава уменията за интерактивен дизайн, видеопродукция, графичен дизайн, 3D моделиране и програмиране, за да ви даде опит за създаване на видео игри и симулации за основни платформи, конзоли, мобилни устройства и симулации.

Една от единствените програми за степен на развитие на игри в региона

Дипломът за дизайн и разработка на игри на Университета Уилмингтън е една от единствените четиригодишни, акредитирани програми за програми за видеоигри в региона. Студентите се радват на гъвкавостта на дневните, вечерните или уикенд класовете в 15-седмични семестри или 7-седмични блокове, както и изненадващо достъпното обучение на WilmU.

Вземете идеите си за видеоигри от началото до завършването

Програмата за степен на дизайн и разработка на игри ви подготвя с „Набор за игрални умения“, който балансира курсовете по програмиране и курсовете по дизайн, необходими за разбиране на потока от създаване на продукти, както и разбиране на видео и аудио техники, дизайнерски интерфейси и потребителски опит. Отзад ще научите за управлението на проекти и как да продавате готовия си продукт.

Научете разработването на видеоигри в практична среда

Посещаването на клас в лабораторна среда, която осигурява достъп до индустриален стандарт, постоянно актуализиран софтуер за игри, ви потапя във водещите технологии, необходими за успеха. Практическата работа по проекти ви води в създаването на портфолио за разработчици на игри, за да покажете вашите творения и да впечатлите бъдещите работодатели.

Последна актуализация Окт. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-worl ... Научете повече

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-world experiences with practical application preparing students for premier career opportunities and advancement within the information technology field. Свиване