Преглед

Дипломата по екология и околна среда осигурява солидно научнообосновано обучение, предназначено да разбере функционирането на екосистемите, с оглед подобряване на тяхното състояние на почтеност и качество на околната среда. Той осигурява интердисциплинарно обучение, което включва: химия на околната среда; Екологично моделиране; Структура и функциониране на екосистемите; Фауна и флора; Пространствен анализ; Управление, опазване и възстановяване на екологични системи; Характеризиране, оценка, мониторинг и подобряване на екологичното качество; Изменението на климата и социалните измерения на екологичните въпроси, наред с други.

Университетът в Евора има силен факултет в различни области на екологията, природните науки, управлението на земите и управлението и възстановяването на околната среда, с дългогодишен опит и дългогодишни традиции в преподаването и изследванията в областта на екологията и околната среда, където Университетът в Евора е особено добре класиран в международните класации.

Този курс включва учители с различен произход, като по този начин осигурява цялостен подход към околната среда, вариращи от природните науки до хуманитарните и социалните науки. Близостта на екосистемите с различни нива на антропогенни смущения предлага отлични условия за провеждане на практически занятия и теренна работа.

Дипломата по екология и околна среда позволява достъп до широк спектър от следдипломни изследвания (2-ри и 3-ти цикъл) в областта на екологията и околната среда за тези, които желаят да продължат обучението си.

Програма с обучение на:
Portuguese (Portugal)

Прегледайте още 3 курсове в Universidade de Évora »

Последна актуализация June 6, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Окт. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
2,500 EUR
Студенти от страни от ЕС: 871.52 € | Международни студенти: 2500 €
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване