Бакалавър по екология

Общ преглед

Описание на програмата

Учебната програма за науката за околната среда предоставя на студентите широко разбиране за културните, икономическите и екологичните аспекти на устойчивостта. Учебните планове на отдел "Екология" имат силно основание за принципите на екологията, устойчивостта, биологията, екологията, химията и статистиката. Много курсове, предлагани от катедрата, се фокусират върху ученето на опит и служба.

Отделът за екологични изследвания предлага магистърска степен по екологични науки и екологична устойчивост, непълнолетен в екологичните проучвания и сертификация в областта на екологичното образование. Катедрата работи в тясно сътрудничество с Fulton Center for Studies of Sustainability (FCSS) и изисква от всички студенти да завършат стаж в избраната област на студентския фокус като част от тяхната програма. Предлагат се възможности и за самостоятелни курсове за обучение в специализирани области на научните изследвания.

Нашият красив, 300-акра кампус се намира на брега на конкокохейга Крийк в подножието на Апалачинските планини в южната част на Пенсилвания. Wilson College пътека "Фултън Фарм" - ферма за повече от 50 акра, която произвежда сертифицирани натурално отглеждани култури за нашата програма за подпомагане на селското стопанство (CSA), и "Робен ван ен център" (RVEC), се помещава в колежа на Уилсън. RVEC е организация с нестопанска цел, в която се помещава национална база данни на CSA и се предоставя образование и съдействие за обещанието на CSA като начин да се свържат отново хората с фермерите и да се запазят малките семейни стопанства. Тези и други ресурси правят Wilson College уникално място за изучаване и опознаване на науката за околната среда и устойчивостта.

Екологичните проучвания специалностите и непълнолетните планират своите програми в тясно сътрудничество с преподавателите. Кариерите в областта на околната среда изискват интензивна подготовка; следователно, някои ученици смятат двойно по-маловажно или непълнолетно в свързана дисциплина. Студентите със специални интереси могат да разработят индивидуални програми за обучение в сътрудничество с консултанти от подходящи дисциплини. Нашите завършили студенти са избрали да преминат дипломна работа по екология или екология, екологична политика, екологично право или да намерят работа в частни компании или правителствени или неправителствени организации. По-конкретно, последните студенти са интернирани или са наети от службата на Националния парк в Homestead National Monument of America в Небраска, Фонда за защита на околната среда на Общността, и Earthnet Energy, между другото. Уилсън има и официално партньорство с Правно училище във Върмонт.

Нашата програма продължава да расте. Ние ще продължим да се адаптираме към нашето променящо се студентско тяло и новите местни и глобални нужди, които възникват. Моля, свържете се с отдела по екологични изследвания с въпроси.

Цели на ученето на учениците

Целите на науката за околната среда (BS):

  1. Основаване на етичните и социалните измерения на екологичните изследвания в силна научна основа.
  2. Синхронизиране на устойчивостта на околната среда с (друга) дисциплина (и).
  3. Развиване на разбирането за екологичните предизвикателства чрез рамка за устойчивост.
  4. Осигуряване на персонализирано обучение, отличаващо се чрез взаимодействие между колегиума и студента, в което студентите признават своите роли и отговорности при установяването и постигането на учебни цели.

Целите на екологичната устойчивост (БА) Майор:

  1. Предоставяне на учебна програма, която предлага обучение / опит за обучение на студентите.
  2. Синхронизиране на устойчивостта на околната среда с (друга) дисциплина (и).
  3. Прилагане на екологичната политика и право към екологичните проблеми и развиване на способността за решаване на сложни екологични проблеми.
  4. Развитие на междудисциплинарни научни изследвания в областта на природните и социалните науки и хуманитарните науки за култивиране на устойчив подход към екологичните предизвикателства.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial litera ... Научете повече

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial literacy training, we’re dedicated to providing an experience Свиване