Бакалавър по изкуствата в международните отношения

Общ преглед

Описание на програмата

Международните отношения са интердисциплинарен основен, който комбинира курсове по история и политика с изучаване на модерен чужд език. Той е предназначен да подготви студентите или за по-нататъшно изучаване на международните отношения, или за бъдеща заетост в правителството или бизнеса. Някои възпитаници продължават обучението си по право, международни отношения, история и политика. От началото на програмата през 1983 г. няколко висшисти са назначени като офицери в Службата за външни работи на САЩ.

Скорошните възпитаници на международните отношения продължават обучението си в престижни висши училища като Джон Хопкинс, Кеймбридж и Оксфорд. Шест специалности по международни отношения от 2009 г. също са получили конкурентните награди Фулбрайт за изследване или преподаване на английски като втори език.

Студентите имат много възможности да учат извън САЩ. Учебната програма на Cornell за един курс по време улеснява курсовете, които се преподават извън кампуса, в страни като Австрия, Полша, Нова Зеландия, Турция, Испания, Франция, Аржентина, Индия, Япония и Руската федерация. Студентите изпълняват и независими изследователски проекти или стаж в чужбина; скорошна работа се проведе в Индонезия, Танзания, Индия, Австрия и Китай.

Предимства на един курс наведнъж

Учебната програма на Cornell „Един курс по време” дава възможност на студентите по международни отношения да пътуват извън САЩ на множество, да учат в чужбина възможности по време на тяхното пребиваване в Cornell. По-късите пътувания са по-достъпни. Освен това е много по-лесно да се впише времето за обучение в чужбина в академичен план с повече от един основен, тъй като не е необходимо студентите да отидат цял семестър, за да пътуват. Индивидуалните проекти в кампуса се улесняват от календара, тъй като той дава възможност на студентите да се съсредоточат интензивно върху проект, без да се налага да разделят вниманието си между другите класове. И накрая, студентите понякога имат възможността да излязат през следващата година, за да се подготвят за кандидатстудентски изпити за висши училища, изпит за чуждестранна служба или заявления за работа.

Акценти в учебната програма

Владеене на език

Студентите трябва да завършат две години изучаване на модерен чужд език. Повечето студенти учат в чужбина, въпреки че имат избор дали да поемат поне един курс извън Съединените щати или да продължат да владеят допълнително владеене на съвременен чужд език чрез езиков клас 301.

Интердисциплинарен

В допълнение към езиковите курсове, специалностите по международни отношения са длъжни да провеждат курсове в отделите по история и политика. Студентите вземат четири курса по политика, включително Международна политика, Американска външна политика и избор на два от следните: Международни организации, Международна политическа икономия, Политическа икономия на развиващите се страни, Жени и политика, Пол и развитие и Стратегии за намаляване на бедността , Студентите поемат три курса по история, включително модерна европейска история, война и общество и история на международните отношения и дипломация. Студентите имат и опции в икономиката и други свързани катедри.

Изисквания

Основната се състои от следните изисквания, общо общо единадесет курса. Забелязват се предпоставки там, където те вече не са част от основните. Преди да се регистрира всяка година, Комитетът за международни отношения ще съобщи на специалностите кои допълнителни курсове, ако има такива, ще се отчитат към изискванията.

 • 1. Компетентност на ниво 205 на съвременен чужд език, видно от попълването на FRE 205, GER 205, JPN 205, RUS 205 или SPA 205; или настаняване в нивото 300 на модерен език на изпит за настаняване по Cornell; или еквивалентен трансферен кредит.
 • 2. ЕЦБ 101 и един допълнителен курс по международна икономика или политическа икономия, избран от ЕЦБ 223 (допълнителна предпоставка: ЕЦБ 102), ЕЦБ 261, ПОЛ 346 (предпоставка: ПОЛ 143) или ПОЛ 349.
 • 3. Четири курса по международна политика:
  • а. ПОЛ 142
  • б. POL 333 или POL 348
  • ° С. Избрани са два курса от POL 330 (предпоставка: POL 143), POL 331 (предпоставка: POL 143), POL 332, POL 333, POL 334 (предпоставка: POL 143) и POL 348.

 • 4. Два курса в историята на международните отношения, избрани от HIS 104, HIS 210, HIS 256, HIS 304, HIS 315, HIS 317, HIS 323 и HIS 324.
 • 5. Един курс, свързан с това как членовете на друга култура / общество разглеждат участието в международната общност, избрана от FRE 206 (Франция в Магреба), FRE 255 (Имиграция във френски и франкофонски филм), FRE 303 (Културите на Франция и франкофонския свят), RUS 181 (Въведение в руската култура в литературата и филма), RUS 282 (руски шпиони и държавници в собствените си думи) и SPA 385 (латиноамериканска култура и цивилизация).
 • 6. Проучване в чужбина (клас, стаж или независимо обучение), свързано с международните отношения, широко замислено. Най-общо казано, комитетът ще приеме всички учебни курсове в чужбина, предлагани по антропология, съвременните езици по класически и съвременни езици, икономика, история, политика и социология. За курсове по други дисциплини вижте по-долу. Като алтернатива, студентите могат да завършат FRE 301, GER 301, JPN 301, RUS 301 или SPA 301.
 • 7. Като основен фактор за завършването на независим проект ( IRE 390) или висша дипломна теза, свързана с международните отношения, широко замислени, с основен преподавател в програмата за международни отношения. Това трябва да бъде завършено след поне осем други курса (или еквиваленти), броени към специалността.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Cornell College has been changing lives and changing educational norms since 1853. Located in Mount Vernon, Iowa, Cornell was the first college west of the Mississippi to grant women the same rights a ... Научете повече

Cornell College has been changing lives and changing educational norms since 1853. Located in Mount Vernon, Iowa, Cornell was the first college west of the Mississippi to grant women the same rights and privileges as men, and, in 1858, to award a degree to a woman. Свиване