Бакалавър по инженерство

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Влизам

Поемете дълбоко въздух, съберете документите си, събирайте препоръките си и кандидатствайте за университета чрез онлайн процеса на кандидатстване на Майсън. След като сте приети в Мейсън, можете да изберете магистърска степен в инженерното училище "Волген".

Много ползи от Мейсън

Ние сме близо до някои от най-напредналите научни и инженерни изследвания в нацията, което означава, че ще имате невероятни възможности за придобиване на практически опит чрез обучение в чужбина, стажове и изследователски проекти. Като най-големият публичен университет за научни изследвания във Вирджиния, Мейсън ще ви даде ресурсите и подкрепата, от които се нуждаете, за да ви накара да превърнете кариерата си във възнаграждение. Ще бъде забавно и четири години.

Ти ще:

  • Бъдете там, където е действието: Нашите кампуси във Феърфакс, Арлингтън и Манасас осигуряват студенти във Волгену, които имат връзки с федералното правителство и компании в технологичния коридор "Технологичен коридор Дълес" и информационните центрове на окръг Лудун. Тази близост работи и в двете посоки. Студентите получават по-голям достъп до стажове и позиции, докато специалистите по индустриално инженерство, информационна сигурност и технологии идват при нас за квалифицираната работна сила, от която се нуждаят. И с федералните агенции и организации във Вашингтон, подкрепящи правителствената технология и инфраструктурата за сигурност, федералните изпълнители гледат първо на Майсън. Не много университети получават обаждания от ЦРУ, които изискват предлагането на определена степен; ние правим.
  • Живейте сред вашите колеги STEM студенти: Входящи студенти Volgenau могат да се присъединят към Инженеринг
  • Бъдете част от глобалната общност: Майсън е един от най-разнообразните университети в страната. Запознаването с различни видове хора може да ви помогне да видите света по различен начин. Тази нова перспектива може да повиши творчеството ви и да подобри вашите критично мислещи умения, качества, които са високо ценени в работещия свят. Плюс това, ще имате наистина страхотна група приятели.
  • Направете първите стъпки в кариерата си: нашите възпитаници имат кариера на места като Apple, NASA, Google, Northrop Grumman и Министерството на вътрешната сигурност. Нашият факултет работи с правителствени, технологични и инженерингови компании и присъства на международни конференции в DC Тези връзки означава, че няма да се налага да търсите трудно възможности за стаж и работа в мрежа.
  • Получете най-много бонус за вашия долар: Повече от 80% от завършилите Mason имат работа в рамките на шест месеца след дипломирането и списание Personal Finance на Kiplinger класира Майсън като една от 100-те най-добри ценности в публичния колеж в нацията. Държавният съвет за висше образование на Вирджиния постави Мейсън на върха в списъка на училищата във Вирджиния за най-висока средна начална заплата на последните завършили.
  • Получете финансовата помощ, от която се нуждаете: Волгену възнаграждава стипендии чрез организации като Асоциацията за комуникации и електроника на въоръжените сили и Фондация за технологичен съвет на Северна Вирджиния. Също така предлагаме насоки за това как да кандидатствате за награди от такива групи и организации като Сдружението на жените инженери, Департамента по транспорта на Вирджиния и Националното дружество на инженерите в черно.

Независимо дали искате да приветствате патриотите за победа или да участвате в следващата Световна купа по роботика, можете да се гордеете с това, че сте част от нацията Mason.

Последна актуализация Окт. 2018

За учебното заведение

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Научете повече

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Свиване