Бакалавър по история на изкуството

Общ преглед

Описание на програмата

art

Защо да изучаваме изкуството?

Мисията на изкуството е да се обучават артисти, историци на изкуството и визуални администратори на изкуства, както и курсове за обучение за специалности, които не са свързани с изкуството. да се стремим да изградим благодарност за богатия обмен на образи и идеи, които могат да се случат между алт-арт и други академични дисциплини. Нашите възпитаници в областта на изкуството са били насърчавани да обмислят бъдещата си професионална роля в контекста на съвременния свят и историческия свят. Освен почитането на историята на изкуството, те са били обучавани на подходящи умения на ума, ръка, и око. Бяха им помогнали да намерят следващите стъпки в живота си и са били предизвикани да бъдат най-добрите в избраната от тях специалност.

Как сме различни

 1. Малките класове, преподавани от национално и международно признати факултети, се равняват на индивидуалното внимание и успешното наставничество.
 2. Студентите имат достъп до студиа 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, което насърчава независимото визуално проучване, насърчава приятелството и общността сред учениците и насърчава работната етика, необходима за успеха във визуалните изкуства.
 3. Всеки член на факултета в студиото поддържа активно студио, повечето от тях имат галерия и всички имат успешни национални и / или международни записи за изложби.
 4. Факултетът по история на изкуството има доказани успехи, включително публикации и презентации на национални и международни места, публикации в рецензирани литература и международно конкурентни изследователски стипендии и стипендии.
 5. Факултетите и студентите са участвали в ArtPrize чрез куриране, публикуване и експониране и са включили Победител през 2010 г., Топ 10 през 2012 г. и Final Five през 2014 г. в категория, базирана на времето.
 6. Студентите могат да участват в променяща живота двугодишна програма за обучение в чужбина в Париж, която съчетава строга история на изкуството и студийно обучение в колежа по време на пролетния семестър с триседмично пътуване в Париж през май.
 7. Всички студенти на alt = "изкуство имат свободен достъп до Музея на изкуствата Гранд Рапидс и парка на градините и скулптурите" Фредерик Мейер ", а автобусните пътувания се предлагат всяка година в Института по изкуствата в Чикаго, Музея на съвременното изкуство и Института за изкуство в Детройт
 8. Съоръженията включват нова 25-компютърна лаборатория Mac за курсове за графичен дизайн.
 9. Студентите успешно са осигурили стажове в Музея на изкуствата Гранд Рапидс, Паркът на градините и скулптурите „Фредерик Мейер“, Обществения музей на Гранд Рапидс, Библиотеката на Форд, Градския институт за съвременно изкуство и Музеят на съвременното изкуство в Чикаго.
 10. Шест изложби на галерия годишно показват alt = "изкуството на студенти, преподаватели и национални художници".

Основни изисквания

Тридесет и девет (39) семестриални часа, включително AT150, 151, 275, 391; дванадесет (12) избираеми кредитни часа по история на изкуството, девет (9) часа в студийни курсове (от 3 различни области); и три (3) избираеми кредитни часа от филма, студиото или алтернативната история на изкуството.

Специалностите по история на изкуството са задължени да представят портфолио от работа, завършено в Аквинския край на средата на последния семестър. Вижте depalt = "председател на артцентър за подробности за това портфолио.

Препоръчително е изискването за чужд език на Колежа да бъде изпълнено на френски или немски език. Препоръчва се три (3) кредитни часа по избор да бъдат изпълнени с три (3) кредитни часа от AT 398, с насочени четения в “Историография” през младшата или първата половина на последната година.

Специалностите по история на изкуството са задължени да печелят минимум осемнадесет (18) кредитни часа в историята на изкуството в Аквинския океан.

курсове

 • AT150 История на изкуството и архитектурата I (3) AC
 • AT151 История на изкуството и архитектурата II (3) AC
 • AT350 Модерно проучване (3) WI
 • AT275 Ренесансово изкуство и общество (3)
 • AT391 Съвременно изкуство (3) WI

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Научете повече

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Свиване