Бакалавър по компютърни науки и инженерство

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

В Катедрата по компютърни науки и инженерство, основана на интелектуална и академична свобода, студентите ще се научат да поемат рискове и да бъдат отворени към смели инициативи. Изследователските области в нашия отдел включват разпределени изчисления, криптография, усъвършенствани системи за бази данни, изчислителни облаци, социални медии и изкуствен интелект. Освен това учениците ще получат достъп до инженерна етика, инженерни процеси и предприемачество и ще получат основа, която е сериозна, силна, теоретична и базирана на практика. Те ще завършат катедрата по компютърни науки и инженерство със знания и умения, за да направят абстракция и анализ, с висок капацитет за проектиране и решение.

117727_IMGL8132.jpg

Компютърни науки и инженерство

През 20-ти век компютърните науки и инженерството означават широко компютърно програмиране, комуникационни и информационни системи, проектирани и изградени от компютърни инженери, както и други компютърни инженерни усилия, като например специални цели и критични изследователски и развойни системи за компютърни системи. През 21-ви век преживяваме драматична промяна от вътрешно-дисциплинарната и изолираната компютърна наука и инженерство от миналия век до по-интердисциплинарни, отворени и съвместни компютърни науки и инженерство.

Днес компютърните учени и инженери работят в тясно сътрудничество с експерти от различни области - от биологията и медицината до социологията и икономиката, за да проектират и изграждат човешки информационни системи. Заедно, ние се опитваме да разберем по-дълбоко как се развива нашето общество по начина, по който е и как се е променила нашата среда през това време, и най-важното е как ще изглежда нашето утре. Бързият напредък в информационните и комуникационните технологии създаде изобилни възможности за нас, компютърните учени, за постоянно да променяме нашето бъдеще с все по-ускоряващи се темпове. От автомашини до безпилотни летателни апарати, улесняващи електронната търговия, до 3D печатни човешки органи и дистанционно контролирана операция с помощта на роботи, нашето бъдеще изглежда преплетено с технологията. С дълбоко разбиране за това каква централна роля ще играят компютърните науки и инженерство в този континуум, както и с широк спектър от курсове от науката за данни и анализа на информационните мрежи до дълбокото обучение и изкуствения интелект, отдел „Компютърни науки и инженерство“ със своя световен компютър академиците от класа са в уникална позиция да предлагат световна компютърна наука и инженерно образование, което ви подготвя да работите във водещите мултинационални компании от всяка част на света.

Доц. Проф. Ахмет Булут

Катедра Катедра "Информатика и инженерство"

Квалификация за влизане

Средно образование (или по-високо)

Удостоверяващите документи за приемане се приемат на следните езици: английски / турски.

Често можете да получите подходящ препис от вашето училище. Ако това не е така, ще ви трябват официални преводи заедно с проверени копия на оригинала.

Трябва да вземете заверени копия от документите за квалификация за влизане заедно с вас, когато най-накрая отидете в университета.

Езикови изисквания

Английски

Доказателство за владеене на английски език не се изисква за заявлението.

Минимални изисквания за освобождаване от английската подготвителна година:

  • TOEFL: iBT 79
  • PTE Academic: 55

Последна актуализация Юли 2019

За учебното заведение

?stanbul ?ehir University, which aims at contributing to the production and dissemination of heuristic information, welcomed its first students in 2010- 2011 Academic Year, with its unique, participat ... Научете повече

?stanbul ?ehir University, which aims at contributing to the production and dissemination of heuristic information, welcomed its first students in 2010- 2011 Academic Year, with its unique, participatory, universal and liberal perspective and flourishing team. Свиване