Какви са резултатите от това проучване програма?

Целта на проучването е да подготви програма за уменията на студентите да се програмират и независимо овладеят нови езици за програмиране и софтуерни инструменти. За да се развие способността за проектиране на електронни устройства на базата на микроконтролери и FPGA, разработване на програми за микроконтролер, за използване на софтуера, посветена на програмирането на микроконтролери и симулация на оборудването на базата на микроконтролери.

Какво ще науча?

  • Основи на общи технологични науки;
  • Познания за материали, използвани при компютърна техника и техните свойства;
  • Знания за вграден компютър;
  • За да изберете и използвате математически методи, софтуер и хардуер, за да се решат проблемите в областта на компютърна техника;
  • Да се ​​проектира на съвременните компютърни системи, тяхната хардуера и софтуера, за приемане на ресурсите на компютърните системи за допълнителните операции.

Exchange период в чужбина?

Според различни програми за международно сътрудничество, има възможност да учат в Германия, Австрия, Финландия, Гърция, Португалия, Южна Корея, Тайван, Полша, Украйна, Беларус и много други страни по света за един или два семестъра.

Къде мога да направя студенти на стаж?

Възможно е да се направи един стаж в следните дружества: Swedbank, SEB, DNB, ТЕО, IBM, EXIGEN, AFFECTO, CISCO, BDC, Alna, BLUE мост, BALTIC Амадеус, BENTLEY, Microsoft, Google, и т.н.

Какви са възможностите за кариера след дипломирането?

Инженерите на Компютърно инженерство с бакалавърска степен са готови да работят в предприятия проектиране, производство или функциониращи електронни, компютърни и телекомуникационни устройства, както и на предприятия за прилагане и актуализиране на информационните системи или те могат да влязат магистърски проучвания

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 4 курсове в Vilnius Gediminas Technical University »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Запитване на информация
Редовно обучение
Price
3,500 EUR
на година. За гражданите на ЕС се прилагат същите цени като тези за местните студенти.