Бакалавър по конете

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

* Отговорът на нашия университет към Covid-19 *

Midway University планира да възобнови работа в университета, да се проведат инструкции лице в лице и жилищни операции за учебната 2020-21. Ще започнем занятията в понеделник, 17 август 2020 г., както първоначално беше насрочено.

Вече сме внедрили обширни нови политики и правим модификации в кампуса, за да гарантираме безопасно дистанциране в нашите класни стаи, залите за пребиваване, трапезарията, работните пространства, спортните съоръжения (включително новата Hunter Field House) и други общи зони.

Въпреки че в момента щатът Кентъки има стабилни и ниски нива на зараза, ние сме решени да помогнем на нашите международни студенти и по изключение предлагаме онлайн възможност за обучение на дълги разстояния. Свържете се с нас, за да научите повече за онлайн опцията за есенния семестър.

Изследвания по конете

Midway University е разположен в епицентъра на индустрията за конете и е известен колеж за изучаване на коне. От бордовите и развъдните операции, продажбите и състезанията, централата за асоциация на конете, терапевтичните центрове, здравето на животните и фармацевтичните компании и известните ветеринарни практики, нашият кампус е идеално разположен, за да даде шанс на бъдещите конници да приложат образованието си на практика. Като част от нашия холистичен подход към изучаването на конете и обучението по конете, нашият кампус е работеща ферма за коне, предоставяща истински достъп до практическо обучение с голямото ни стадо от различни коне и дисциплини.

Какво е проучване на конете?

Програмата за коне за коне в Midway предоставя на студентите основните умения, които са им необходими, за да влязат в широката индустрия за конете или да се подготвят за завършване на училище. Студентите от конен курс имат възможности по време на цялата програма да работят с различни породи. Студентите също са в състояние да изпълняват задачи от различни нива в подпомагане на управлението на нашата ферма и стадо. Студентите научават основни техники за работа с коне, както и принципи и практики за управление на плевнята и фермите. Чрез академична подготовка в теории и методи за характеристики и нужди на конете, студентите придобиват основата за вземане на решения, засягащи грижата за конете.

Студентите, които успешно завършат програмата за коне за коне, ще могат:

 • Демонстрира способността за прилагане и оценка на безопасни, етични и устойчиви практики за управление на конете
 • Демонстрирайте способността за ефективна комуникация и използване на нововъзникващи технологии, свързани с глобалната индустрия за коне
 • Демонстрирайте осведомеността за връзката между хората и конете и за многообразието в конкурентните и неконкурентните отрасли за конете
 • Определете и оценете анатомията и физиологията на конете и съпоставете формата и стратегията за хранене

Кариерна перспектива

Как може да ви работи степен по конете? Според проучването на конете в Кентъки, икономическото въздействие на индустрията за конете в Кентъки е 4 милиарда долара и генерира повече от 80 000 директни и 100 000 непреки работни места.

Хората с тази степен често работят в индустрията за конете и могат да изпълняват роли като:

 • Стабилни мениджъри
 • Покажете мениджърите
 • Инструктори по езда
 • Мениджъри на ферми
 • Обучение за конете
 • Различни асоциации или държавни агенции

Защо Midway?

 • 16: 1: съотношение между студент и преподавател
 • Достъпност: 90% от студентите получават някаква форма на финансова помощ
 • Поддръжка: Запознайте се с преподавателите лице в лице, за да получите лична помощ

125808_Banner3.jpg

Поглед вътре в нашата програма

Ще спечелите бакалавърската си работа по конете в 120 кредитни часа (4 години).

Списък с курсове

124424_Skjermbilde2019-11-06kl.20.50.41.png 124425_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.12.png 124426_Skjermbilde2019-11-06kl.20.51.37.png

Процес на приемане

 • Общо приложение: Ние приемаме онлайн приложения на нашия уебсайт или чрез Общото приложение.
 • Попълнете заявлението: Приложете онлайн или изтеглете приложение (PDF). Необходима е невъзстановима такса за кандидатстване в размер на 30,00 долара, преди заявлението да може да бъде обработено.
 • Изпращане на гимназиален препис - Официалните преписи трябва да бъдат изпращани директно от гимназията до Службата за приемане или изпращани по електронен път от защитена трета страница (т.е. Parchment Exchange, National Student Clearinghouse).
 • Официални резултати от TOEFL / IELTS / SAT - Midway University ще приема официални доклади за оценка от тестващите организации. Можете да изпратите една от оценките като част от процеса на кандидатстване.

SAT кодът на Midway е 1467, а ACT е 1528

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and ... Научете повече

Midway University, located in Midway, Kentucky, is a private, non-profit liberal arts college, founded in 1847 by Dr. Lewis L. Pinkerton, as the first school in the United States to serve orphaned and disadvantaged women. Свиване