Бакалавър по международна бизнес администрация

Общ преглед

Описание на програмата

ixcuOFРоден ли си организатор ?, Имате ли предприемачески интереси, не се страхувате от отговорности и търсите програма за управление, която предоставя богатство от професионални възможности?

След това, Международната бизнес администрация е идеална за вас! Изключителни перспективи за работа на индонезийския и международния пазар на труда


Различни възможности за специализация

Маркетингова комуникация, електронен бизнес, промяна

57698_ScreenShot2017-10-02at11.55.16.png

Кариерни възможности

С Вашите професионални познания, управленски умения и организационни таланти ще гарантирате, че организациите ще работят гладко и ще постигнат целите на организацията. Ще съветвате ръководството или да вземете сами стратегически или тактически решения и да сте сигурни, че служителите и отделите работят добре заедно, както и да решавате ефективно всички въпроси, които може да срещнете. Завършилите международна бизнес администрация имат отлични възможности за кариера в избраната от тях област, като намират работа в корпоративния сектор, консултантските фирми и неправителствените организации. Обучението Ви ще ви предостави инструментите, от които се нуждаете, за да се превърнете успешно в стратегическа управленска позиция. Кариери, отворени за вас след дипломирането, включват:

  • Управител на клона
  • Ръководител проект
  • Мениджър връзки
  • Собственик на бизнес
  • Ръководител на вътрешната организация
  • Бизнес консултант
  • Мениджър на износа

Фирми за стаж и перспективи за кариера включват Unilever, Sinar Mas Group, HSBC Bank PLC, PT Senayan Trikarya Sempana, Procter

57697_ScreenShot2017-10-02at11.55.32.png

За програмата

В нашия кампус в Бали ние изпълняваме същата учебна програма, която се преподава в нашия матерен кампус в Холандия, което води до акредитирана холандска бакалавърска степен (официално регистрирана в Centroal Register Hoger Onderwijs (CROHO)) на NVAO (Холандска Фландрия акредитация организация). Вие ще получите бакалавър по бизнес администрация при завършване на програмата.

Като част от програмата за двойни степени ще получите и Саржана Економи, издадена от нашия партниращ университет, STIE (Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Triatma Mulya) и акредитирана чрез националната акредитационна комисия за висше образование, ban-pt.

Основните теми в тази програма включват Бизнес икономика, Бизнес английски, Бизнес информационни системи, Управление на промените, Корпоративна комуникация, Творческо и концептуално мислене, Управление на човешките ресурси, Право, Мениджмънт и лидерство, Маркетинг, Съвременен чужд език, Професионално развитие, Управление на проекти, изследвания и стратегическо управление.

Ще бъдете обучени като специалист в тези области в рамките на четиригодишната програма. Ще научите теория, както и да приемате практически задачи от национален и международен бизнес и ще се научите да изготвяте мнения, да организирате събития, да изготвяте планове за действие и да участвате в ръководния екип.

Всички теми се преподават на английски език от преподаватели от различни части на света. По подобен начин нашите ученици представляват смесица от националности, създаващи истинска мултикултурна среда за обучение.

57696_ScreenShot2017-10-02at11.55.00.png

Първа година

Разгледайте международни компании

Първата година е предназначена да ви осигури солидна основа в международната бизнес администрация: ще откриете как работят бизнес процесите и ще научите за различните стилове на управление. Ще разгледате по-отблизо клиентите и техните идентичности, нужди и изисквания.

Втора година

Високо в организацията

През втората година ще развиете по-фокусирани и подробни знания, като се опирате на това, което сте научили досега. Ще преведете тези знания, за да изпълнявате задълженията и да разрешавате въпроси, които може да срещнете като мениджър. Практическите симулации, игри и мениджърска позиция в нашия тренировъчен център ще ви дадат представа за вашата бъдеща кариера, което ви позволява да разширите познанията си за бизнес операциите на организацията.

Трета година

Стратегическо мислене и действие

Постепенно ще развиете набор от управленски умения: ще се научите да работите на стратегическо ниво и да се съсредоточите върху въпроси като финанси, управление на човешките ресурси и отношения с клиентите. Във второто полугодие ще вземете две избираеми предмети *. Вие ще прекарате цялата тази година в нашия кампус в Холандия.

Четвърта година

Последна фаза

Докато сте готови да завършите програмата, ще участвате в обширен стаж и ще проведете независим финален проект в бизнес или организация в Индонезия или където и да е другаде по света. От вас се очаква да предоставите съвети по актуални въпроси и ако вие и фирмата сте добре подготвени, фирмата може в крайна сметка да ви предложи позиция в техните редици.

57690_57623_study2yearsinBali1yearinNL1onInternship.JPG

Практическа информация

Акредитирана двойна степен

  • Бакалавър по бизнес администрация (BBA)
  • Саржана Економи (SE)
Последна актуализация Декември 2018

За учебното заведение

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places.

Our aim is to develop young professionals to become authentic leaders and problem solvers, prepared to take part in multicultural environments and fast changing market places. Свиване