Бакалавър по международно управление на хотели

Общ преглед

Описание на програмата

С бакалавър по международно управление на хотели, вие сте квалифицирани да заемате оперативни мениджърски позиции в международните хотелиерски и туристически индустрии. През тези 3 години на обучение учениците във Вател:

 • да придобият професионални, правни, икономически и фундаментални езикови знания за своята област;
 • научете управленски техники и умения за водене на екип.

Тези бъдещи мениджъри в международната индустрия на хотелиерството се справят с конкретни и оперативни професионални реалности през целия учебен план:

 • Те имат истински клиенти в ресторантите и приложните хотели на Vatel.
 • По време на практическите си седмици за кандидатстване по-възрастните студенти управляват по-младите: всички работят заедно в реални условия на управление.
 • Те усъвършенстват уменията си в стажовете си.
 • Курсовете им се провеждат както от преподаватели, така и от професионалисти в сферата на хотелиерството и туризма.126647_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpg Proxyclick система за управление на посетители / Unsplash

Стажовете

 • Стажът през първата година , който се провежда през пиковия летен или зимен туристически сезон, е взискателен за студентите, които откриват своята професионална среда в това натоварено време. Те научават основни задачи на рецепцията и в ресторанта.
  Целта е, като бъдещи мениджъри, след като се изкачат по йерархичната стълбица, те ще могат да управляват екипите по-ефективно, тъй като и те самите са се справили с тези задачи.
 • Стажът за втората година все още има оперативно измерение, но се провежда, ако е възможно, в англоезична страна, така че студентите да развият своите езикови и междукултурни качества.

учебна програма

Година 1: Студентите се запознават с маркетинга, човешките ресурси, администрацията и професионалната култура и стават подправени в кетъринга, кулинарните производствени техники, ограниченията за банкет, неочаквани събития на приеми или семинари, докато останат в училище.

Година 2: Докато продължават да усъвършенстват теоретичните знания с въвеждането на курсове като бизнес право и икономика на туризма, студентите постепенно придобиват мениджърски опит в реални ситуации. Те управляват студенти от първи курс, докато се управляват от студенти от 3 курс. Те придобиват самочувствие, като същевременно осъзнават йерархията в бизнеса.

Година 3: Учениците вече имат юридически, икономически и езиков капацитет и са готови да управляват екипи в училище. Тази година е насочена към развитие на аналитичен капацитет, използвайки богатството от придобитите знания, разработването на стратегии и процеса на вземане на решения.

Програма Марко Поло

Тези, които искат да имат кариера в индустрията на хотелиерството и туризма, трябва да имат международна и междукултурна комуникация. Имайки това предвид, Vatel дава на студентите възможност да прекарат 2-ра година в различно училище Vatel, разположено във всяка част на света.

Присъстваща в над 30 държави на четири континента, Vatel Group дава възможност на своите ученици да развият своя междукултурен начин на мислене, като правят втората си година в друго училище на Vatel, което могат да избират от всички наши кампуси по целия свят.

С тази програма студентите могат:

 • открийте нова страна
 • изживейте нова култура
 • научете допълнителен чужд език

докато продължават своите хотелиерски проучвания с нашия учебен план. Училищата във Вател по света имат еднакви образователни програми: учениците продължават курсовете си в чужбина, преди да се върнат в домашното училище за третата си бакалавърска година.

След това годината на Марко Поло се утвърждава от приемащото училище на учениците. За да увеличат опита си в международната индустрия на хотелиерството, Vatel препоръчва на студентите да удължат престоя си със стаж в приемащите страни.

Програма, наградена за най-добра иновация в образователна програма

Програмата „Марко Поло“ е предоставена от международните професионалисти в сферата на гостоприемството за най-добра иновация в образователната програма на световните награди за хотелиерство.

Признание, изразено от онези, които набират стажанти във Вател и възпитаници на Вател по целия свят.

123901_photo-1544986581-efac024faf62.jpg
Alev Takil / Unsplash

Изисквания за прием

 • Диплома за средно образование или еквиваленти от A ниво:
  • Във Франция: Baccalaureate
  • В Белгия: Удостоверение за завършване на средно образование
  • В Швейцария: Maturité
  • В други държави: Дипломата на гимназията или еквивалентите на A-Level
 • За студенти, които искат да правят курсовете си по английски: Задължително ниво на английски език: TOEFL 550 (80 IBT) или IELTS 5.5 (академично) мотивационно писмо на английски език.

Процедура за приемане

 1. контакт
  Свързвате се по избрания от Вас Vatel Campus (на форум, по интернет, по имейл и т.н.).
 2. Приложение
  Изпращате попълнения формуляр за кандидатстване и всички други документи, поискани обратно в училището.
 3. оценка
  Училището ще проучи досието ви и ако бъдете допуснати, ще бъдете поканени на следващия приемен изпит.
 4. Приемен изпит
  Полагате приемния изпит в училището, което бихте искали да посетите.
 5. Резултати
  Ще получите резултатите си след няколко дни.
 6. утвърждаване
  Приемът ви ще бъде потвърден след интервю с директора на училището, в което искате да присъствате.

Такси

Такси за обучение за Vatel Kigali, Руанда

Регистрация 200 USD
Прием бакалавър USD 7000 / годишно
Общ хонорар бакалавър 21 000 долара
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality indust ... Научете повече

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality industry across Africa, Asia, America, and Europe. Vatel’s innovative approach equips them with the knowledge and skills to perform in high-level roles upon completion of their studies by providing practical training exercises and industrial placements throughout the duration of the three-year degree program. Свиване