Бакалавър по стратегически комуникации

Общ преглед

Описание на програмата

Расте като професионалист чрез програмата „Бакалавър на науките в стратегическата комуникация“.

Новият бакалавър по научни изследвания в стратегическата комуникация ви въоръжава с инструментите, от които се нуждаете, за да управлявате мисията на всяка организация. Той синтезира професионалната практика на връзките с обществеността с акцент върху корпоративната, кризисна и конфликтна комуникация.

Опитният преподавател ще ви научи как да изграждате взаимноизгодни взаимоотношения между организациите и тяхната общественост, като поддържате съобщения последователни, специфични и насочени във всички форми на комуникация.

Чрез организации в кампуса като Приложни комуникатори на Единбург (ACE) и Студентското дружество за връзки с обществеността на Америка (PRSSA) ще имате възможности да развиете умения за стратегическо планиране и връзки с обществеността. За повече опит можете да кандидатствате за стаж в местни организации с нестопанска цел и корпорации с печалба или да се включите в дейности за обществено обслужване чрез Lambda Pi Eta, комуникационното честно братство.

Експертен факултет

Изпълненият преподавател инструктира, напътства и вдъхновява учениците в Единбург да постигнат и ръководят. Факултетите в ЕС са признати за ангажираността си към успеха на студентите и създаването на лична и ангажираща академична среда.

Опитно обучение

Опитът с Edinboro се простира далеч отвъд класната стая. Студентите от ЕС се подготвят за кариера и живот чрез възможности за практическо обучение, съвместни изследвания с преподаватели, глобални пътувания и стажове.

Модерни съоръжения

Борбата с шотландците живеят, работят и играят в най-модерните съоръжения в живописния кампус на 585 акра в ЕС. Разположен само на 20 мили южно от Ери, четвъртият по големина град в Пенсилвания, Единборо оживява с вълнуващи дейности.

Развийте уменията, от които се нуждаят работодателите.

Според Бюрото на статистиката на труда в САЩ професиите в областта на комуникациите се увеличават. Работните места за планиране на срещи, конвенции и събития, събиране на средства, мениджъри на реклами и промоции и мениджъри на социални и обществени услуги ще нараснат приблизително с 10% между сега и 2024 година.

Какво можете да направите с тази степен?

Програмата за стратегическа комуникация е изключително гъвкава. Можете да изберете от широк спектър от курсове, които ще ви подготвят за кариера във всички аспекти на комуникацията, включително:

  • Реклама и продажби
  • Връзки с обществеността
  • Междуличностна и организационна комуникация
  • Мениджмънт и критика
  • Политическа комуникация
  • Обществено застъпничество

Алумни успех в най-различни области.

Вашата степен за стратегическа комуникация ще ви заеме места. Просто попитайте някой от нашите възпитаници. Те намират успех в различни индустрии, включително връзки с обществеността, медийно производство, фармацевтични продажби, управление на събития, журналистика, реклама, посредничество в конфликти, управление на нестопанска цел, висше образование и организиране на общността. Примерите включват:

  • Емили Морис (BA '88, MA '90) - вицепрезидент по маркетинг и главен мениджър на марката, Chautauqua Institution
  • Шон Пийбълс (BA '96) - известие за Кливланд Кавалиърс, Quicken Loans Arena, Кливланд, Охайо
  • Грег Харис (BA '07, MA '12) - асистент-декан по бакалавърски студенти, Case Western Reserve University, Кливланд, Охайо
  • Джолин Буш (BA '08) - директор по маркетинг и комуникации, United Way, Erie County
Последна актуализация Авг. 2019

За учебното заведение

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Научете повече

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Свиване