Бакалавър по творческо писане за забавление

Общ преглед

Описание на програмата

креативно писане

Всичко започва с една страхотна история. Дали един филм или телевизионно шоу, видео игра, или дори търговски, най-успешните парчета на медиите са тези, които каже интригуващ и интересни истории, разкази, които да улавят вниманието ви, принудително въображението си и да провокират емоциите си.

Творческо писане Full Sail за Entertainment Бакалавър по изящни изкуства степен програма е предназначена да помогне на учениците да усъвършенстват своите способности истории, с акцент върху написването на визуалните медии, включително писане на сценарии и сценарист. По време на хода на програмата на 20-месечно, ще усъвършенствате уменията за писане чрез разнообразни упражнения, задачи и проекти, които можете да се подготвят, за да отговори на нуждите на индустрията, нуждаещи се от творчески мечтатели.

The творческо писане за програма Entertainment бакалавърска степен подчертава необходимостта на развлекателната индустрия за трансмедиен подход към писането; една идея може да започне като сценарий за телевизионно шоу, но то трябва да бъде в състояние да преминат към други канали за доставка, като например мобилни устройства, уеб сайтове и др. Като студент в тази програма, вие ще научите как някои основи на писане се прилагат за всички тези платформи, както и адаптациите, че всеки друг канал изисква.

Ще участват в широка гама от писане на семинари, насочени към укрепване на уменията си в най-различни формати и жанрове, включително комедия, ужас, мистерия, напрежение, фентъзи и научна фантастика. Вие също така ще проучи множеството на издателски и дистрибуторски канали достъпни за днешните писатели, както и професионални инструменти и подходи, необходими за себе си на пазара в бранша, независимо дали това е като писател на свободна практика или като част от по-крупно образувание. По време на програмата, ще разработи собствена личния си портфейл, който не само ще покаже вашите умения за писане, но и да ви помогне да се утвърдите като креативен професионалист.

Последна актуализация Февруари 2016

За учебното заведение

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Научете повече

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Свиване