Бакалавър по търговия

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

Ако някога сте мечтали да управлявате малък бизнес или да започнете собствен, ето степента, която сте чакали - изцяло новият бакалавър по търговия (BSC), предлаган изключително в регионалните местоположения на Маями в Хамилтън, Мидълтаун и Западен Честър.

Първата специалност BSC, Управление на малкия бизнес, ви позволява да продължите задълбочен преглед на малкия бизнес, изграден върху основата на курсове в традиционни бизнес области като счетоводство, управление и маркетинг.

Степента бакалавър по търговия е предназначена за настаняване на студенти направо от гимназията, възрастни обучаеми или прехвърлени студенти, асоциирани притежатели на степени в бизнес или други специалности и военни ветерани.

Предлаган от Катедрата за бизнес технологии на университета в Маями, BSC разполага с известната фондация за либерални изкуства в Маями, подкрепена с практическо приложно образование. Тази степен няма връзка с Фермерското училище по бизнес в Оксфорд. BSC се предлага изцяло и изключително в регионалните кампуси на Маями.

Като студент в регионален кампус ще се възползвате от една от най-ниските регионални цени на обучение в Охайо с удобството, комфорта и достъпността на кампусите в близост до дома.

Гъвкавото планиране на часовете и обширната поддръжка на студентите ще ви помогнат да спечелите доверието и конкурентното предимство, което се очаква с бакалавърска степен в университета в Маями.

Всички студенти от бакалавърска степен в университета в Маями трябва да завършат плана за либерално образование в Маями (общо образование). BS in Commerce се състои от: 1. Планът на Маями, 2. набор от задължителни курсове (основни и специални) и 3. безплатни избираеми дисциплини. Студентите трябва да завършат минимум 128 часа, за да спечелят степента. В допълнение към общите образователни изисквания (планът за либерално образование в Маями) и безплатни избираеми дисциплини, студентите от специалността за управление на малкия бизнес ще завършат 34 часа основни курсове и 18 часа основни курсове. Курсовете, необходими за достигане на 128-часовия минимум, са избираеми по избор на студента.

Опции за онлайн курс

Имате ли натоварен график? Повечето от нашите курсове се предлагат онлайн. Свържете се с Кели Харис или вашия съветник, за да научите повече за посещаването на CMR курсове онлайн, или се консултирайте с отдела за електронно обучение, за да научите повече за онлайн курса в Маями.

Основни изисквания към програмата

 • CMR 101 Въведение в счетоводството (3)
 • CMR 105 Въведение в маркетинга (3)
 • CMR 108 Въведение в търговското право (3)
 • CMR 111 Въведение в управлението (3)
 • Планиране и контрол на управлението CMR 207 (3)
 • CMR 211 Икономика за търговия (3)
 • CMR 244 Въведение в глобалния бизнес (3)
 • CMR 282 Компютърен бизнес анализ (3)
 • CMR 302 Финансова информация. за мениджъри (3)
 • CMR 495 Capstone в организационната стратегия за търговия (3)
 • Статистика на STA 261 (4)

Специалност за управление на малък бизнес (18 часа)

 • CMR 242 Управление на малки бизнес операции (3)
 • CMR 263 Продажби и промоции (3)
 • CMR 301 Лични организационни умения (3)
 • CMR 361 Маркетинг за малкия бизнес (3)
 • CMR 401 Умения за вземане на решения за лидерство (3)
 • CMR 442 Текущи проблеми и иновации в малкия бизнес (3)

Студентите, които следват бакалавърска степен по търговия, се насърчават да получат своята CMR асоциирана степен по време на курса си на обучение за търговска степен. За повечето студенти това може да се направи в рамките на избираемите специалности за търговска степен. Консултирайте се с вашия CMR съветник за повече подробности.

Курсовете CMR не отговарят на изискванията на курса за бакалавърска степен на Farmer School of Business и може да се приложат максимум 12 кредитни часа CMR.

Съдържанието на програмата и курса подлежи на промяна. Този списък е актуален към момента на отпечатването му и е предназначен само за обща информация. На него не трябва да се разчита, за да представи вашите специфични изисквания. Като цяло вие сте обвързани с програмни изисквания, които са съществували по времето, когато за първи път сте започнали в университета в Маями, освен ако не изберете да отговаряте на по-нови изисквания. Системата за одитен отчет за степента (DAR) изготвя индивидуален отчет, който показва вашия напредък в изпълнението на вашите специфични програмни изисквания. Можете да получите копие от Records Office или от BannerWeb.

Моля, не забравяйте да се консултирате редовно със съветник в Министерството на търговията и преди да стартирате програмата си.

Последна актуализация Ноем. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regiona ... Научете повече

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regional locations include the Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester. Small class sizes, hands-on learning, and flexible scheduling—there are so many benefits to attending Miami University Regionals. Explore the programs and opportunities available at our conveniently located campuses as well as online. Свиване