Бакалавър по физика

Общ преглед

Описание на програмата

Помислете за света по нов начин

И се подгответе да го промените.

Нашите студенти по физика са предизвикани от смесица от класическа физика и новаторски нови методи. Добавете към това споразумение за сътрудничество 3-2 с инженерната програма на Колумбийския университет и наистина можете да го получите в Susquehanna.

Класическите курсове по физика в областта на механика, електричество и магнетизъм, оптика и електроника - с избираеми класове в квантовата област - ще ви дадат основополагащи знания, за да продължите образованието си, да влезете в кариера или да преподавате следващото поколение на Айнщайн. Няма да намерите разнообразие от специалности и възможности в други училища, които са толкова лични, колкото и Susquehanna.

Превъзходните техники за преподаване са насочени към изучаването и прилагането на вашето ново открито знание с реални, забавни, приложения. Ще пуснете яйца и ще разбиете замъци Lego като част от вашето образование. Това е решаване на проблеми в реално време.

Опит в реалния свят

Искате ли да присъствате на национални и международни конференции? Няма проблем.

Интересувате се от възможностите за научни изследвания с НАСА, CERN, океанографската институция "Уудс дупка", лунната и планетарна лаборатория в Аризона или мрежата за изчисляване на големия адронен колайдер? Ще ви помогнем да стигнете дотам.

Акцентът върху независимото мислене означава, че ще разработите свои собствени идеи за научни изследвания и ще работите с членовете на преподавателите, за да изградите своите умения и увереност. Нашите ученици правят изследвания по физика, математика и компютърни науки.

Нашите завършили след това продължават да печелят напреднали степени, да стават правителствени анализатори или да работят в лаборатории, компютри или преподаване.

Изисквания

Изисквания за магистър по физика. Susquehanna предлага както бакалавърска степен, така и бакалавърска програма по физика. Отделът силно препоръчва програма "Бакалавър" за студенти, които се интересуват от завършване на училище или от индустриална заетост. Мениджърите могат да преследват интердисциплинарен интерес, като например биофизика, като внимателно избират избираеми. Бакалавърът по изкуствата е добър избор за студенти, които се готвят да преподават средно образование.

Ограничения при двойно броене: студентите, които се занимават с физика, не могат да удвоят броя на курсовете по специалност "Химична физика".

Заявка за контролен списък за приемане

Завършено онлайн заявление за допускане (няма такса за кандидатстване). Международна заявка или заявление за съвместно приложение или коалиция

Съветниците ни изпращат формуляри за доклади за училище, ако сте предоставили имейл адрес чрез онлайн приложението си. Или помолете администратора на вашето гимназиално училище да изпрати формуляр за докладване на училището директно на Службата за прием. Ако не изпратите формуляр за доклад на училище, ще бъдете задължени да изпратите официални или заверени академични преписи от всички средни училища, от средните училища и университетите.

Ако английският не е вашият първи език: TOEFL-80 (интернет) или IELTS (минимум 6.0) или Cambridge English (минимум 170) или PTE Academic (минимум 53); ACT (най-малко 19 на английски) и / или SAT (минимум 450 в критично четене), приета вместо TOEFL / IELTS / Cambridge / PTE; Програмата за английски език за учащите се е достъпна.

Резултатите от SAT и ACT са по избор, но може да подобрят шансовете ви за стипендия за заслуги.

Две препоръчителни писма. Силно се препоръчва да имате такъв от вашия училищен съветник. Другият може да дойде от учител или професор.

Копие от паспорта на вашето име и страница за снимки.

Завършен формуляр за сертифициране на финансите.

Български изисквания

Ако английският не е ваш роден език, от вас се изисква да покажете доказателство за владеене на английски език. Това може да се постигне чрез изпращане на официален доклад за резултатите от една от следващите изпити.

TOEFL

  • Базиран на интернет минимален резултат: 80
  • Компютърно базиран минимален резултат: 213
  • Минимален рейтинг на хартиен носител: 550

Официалното копие трябва да бъде изпратено директно от службата за тестване. Нашият код на училището е 2820.

IELTS

Минимален рейтинг: 6.0 обща лента

Кеймбридж Английски

Минимален резултат: 170

SAT

Ако сте кандидат-студент за първи курс за първа година, вашето английско изискване може да бъде удовлетворено, като постигнете най-малко 450 точки в раздела Критично четене на изпита SAT.

ACT

Ако сте кандидат-студент за първи курс за първа година, вашето английско изискване може да бъде удовлетворено чрез постигане на най-малко 19 на английския раздел на изпит ACT.

Изключения

Ако сте посещавали програма за висше училище IB (International Baccalaureate) или американска гимназия в чужбина, не е необходимо да доказвате владеене на английски език. Може да бъдете освободени, ако гимназията ви е напълно инструктирана на английски език. Моля, свържете се с вашия консултант по допускането за повече подробности.

Неотдавнашни завършили се назначават на:

AT

Последните завършили студенти са продължили обучението си на:

Принстънския университет
MIT-Woods дупка
Калифорнийски университет в Бъркли
Университета Дрексел
Lehigh University
Държавният университет в Пенсилвания
Университета в Кънектикът
Мичиганския университет

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

In our rapidly changing world, we are bombarded with information and new technologies.

In our rapidly changing world, we are bombarded with information and new technologies. Свиване