Бакалавър по финанси

Общ преглед

Описание на програмата

Защо да преследваме финансова степен в North Central College ?

Внимателно балансирани курсове по финанси, които развиват практически знания за кариера с бизнес ядро, което създава широк набор от умения, които работодателите ценят. С тази степен под колана си ще бъдете готови да ударите земята независимо дали се намирате в областта на корпоративните финанси, инвестициите, управлението на богатството, финансовите услуги, закона или правителството.

Можете също:

 • Симулирайте сделки и достъп до хиляди патентовани отчети и екрани с данни в Bloomberg Finance Lab, където 10 работни станции са оборудвани със софтуера Bloomberg Terminal, емблематичните двойни монитори и уникалните клавиатури на Bloomberg. Можете също така да изберете да получите сертификат „Bloomberg“, като попълните серия от модули, които обхващат икономическата теория, икономическите показатели, валутите, механизмите с фиксиран доход, опциите, акциите и други.
 • Присъединете се към Финансовия клуб и участвайте в събития в мрежа, присъствайте на гост-лектор и презентации на панели и посетете Чикагския съвет на търговията, Чикагския съвет на опциите и Федералния резерв.
 • Участвайте в Управлявания от студентите инвестиционен фонд за проучване на инвестиции, препоръчайте варианти за инвестиции и управлявайте риска и възвръщаемостта на реалния портфейл.
 • Подгответе се за изпит за CFA ниво 1, тъй като учебният план на Северен централен отговаря на изискването да бъдете Афилиран университет по програма CFA
 • Конкурирайте се за стажове и възможности за работа, организирани от преподаватели, възпитаници и нашия кариерен офис.
 • Научете за личните финанси и работете с местните гимназии чрез Центъра за финансова грамотност

Финанси, BBA

Финансите като цяло наблягат на изучаването на финансови инструменти, институции и пазари. Завършилите се заемат в голямо разнообразие от кариери, включително финансов анализ, финансово консултиране, инвестиране на финансови инструменти и управление и застраховане на портфейл. Финансовите специалисти работят за инвестиционни банкови фирми, частни фирми, правителствени звена и организации с нестопанска цел.

Основните изисквания за финансиране осигуряват значителна част от покритието на съдържанието за изпита на ниво 1 в програмата на Chartered Financial Analyst (CFA). В допълнение към необходимите курсове за финансиране и общо ядро на SBE, студентите, заинтересовани да получат наименованието CFA, се насърчават да завършат допълнителни избираеми финанси, икономика и счетоводство.

Непълнолетни финанси

Министърът на финансите запознава студентите с ключови и основни аспекти на финансовите пазари, инвестиции и финансови институции. Миноритарното финансиране е подходящо за широк спектър от студентски специалности и може да даде основа за продължаване на следдипломното обучение по финанси на ниво магистърска степен или магистър по бизнес администрация.

Стажове за финанси и работни места

Северното централно образование интегрира кариерната подготовка с богато академично проучване. Нашият факултет ви насърчава да усъвършенствате и прилагате своите знания в един взаимосвързан свят. Тук ще се научите да мислите независимо и да работите в световен мащаб, за да решите проблеми и да поведете.

Стажовете

Финансовите специалности имат множество възможности за стаж. Следват някои примери за скорошен стаж:

 • Стажант за финансови услуги, Wachovia, Naperville, IL
 • Ипотечен кредитор, Aspen Mortgage Corporation, Naperville, IL
 • План за пенсиониране, Northwestern Mutual, Ломбард, IL
 • Финансов съветник, Morgan Stanley Smith Barney, Naperville, IL
 • Финансов анаилст, Calamos Investments, Naperville, IL

Кариери

Фирмите наскоро наемат специалности за финансиране:

 • Allstate
 • Blue Cross Blue Shield of Illinois
 • BMO Harris Bank
 • Едуард Джоунс
 • Exelon
 • FCB Banks
 • Ford Motors
 • Groupon
 • Hub Group
 • Свободата взаимна
 • Navistar
 • Северна тръстова банка
 • Walgreens

Инвестирайте в бъдещето си

Изборът на подходящ колеж е голямо решение. Не го правете сами. Екипът за приемане и финансова помощ на North Central е тук, за да ви помогне да проектирате решение за финансова помощ, което да работи най-добре за вас и вашето семейство.

Стипендии за стипендии, безвъзмездни средства, заеми, заетост в кампуса - това са само някои от ресурсите, с които разполагате. Над 95% от студентите и 100% от всички отговарящи на условията студенти получават помощ. Нека екипът ни да ви помогне да намерите най-добрата стойност за образованието си.

Времева линия на приемане

North Central взема решения за приемане подвижно, започвайки от 1 октомври за следващата учебна година. Въпреки че няма определен краен срок, препоръчваме следните приоритетни крайни срокове за пълно разглеждане и да осигурите време за обработка на визата:

 • 1 май - за семестъра, започващ през август
 • 1 октомври - за семестъра, започващ през януари.

Нашият академичен календар ще има два семестъра, започващи през август 2020 г., а можете да стартирате програмата си през август или януари. Повечето нови ученици започват през август.

Финансовата лаборатория "Блумбърг"

Водещи бизнес и финансови абонати по света използват терминала Bloomberg, софтуерна платформа, която предоставя надеждни данни в реално време и исторически данни, новини и анализи на пазара, които помагат на професионалистите в бизнеса и финансите да вземат по-добре информирани инвестиционни решения. Финансовата лаборатория "Блумбърг", която се помещава в Школата за бизнес и предприемачество, разполага с 10 работни станции, оборудвани с софтуера Bloomberg Terminal, емблематичните двойни монитори и уникалните клавиатури на Bloomberg. Студентите ще използват най-актуалните данни и платформа за търговия, като развиват умения за анализ на данните, които са възможни само с това специално оборудване. Всеки студент от северния централен бизнес завършва най-малко един курс в нашата Bloomberg Finance Lab. Студентите могат също така да станат "сертифицирани по Bloomberg", като завършат серия от модули, които обхващат икономическа теория, икономически показатели, валути, автомобили с фиксиран доход, опции, акции и др.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts educat ... Научете повече

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts education - with particular strengths in business, global studies, and STEM fields - offers critical thinking and communication skills, deep subject knowledge, and life skills learned in small, faculty-taught classes and practical experiences in Naperville/Chicago, Illinois. A Bachelor’s degree from North Central is your first step to a challenging, fulfilling career. Свиване