Първи цикъл на обучение, бакалавър по туризъм и управление на гостоприемството

Общ преглед

Описание на програмата

Бакалавърски завършилите степен по туризъм и мениджмънт в туризма имат пълно познаване на околната среда, обществото, икономиката и правната организация. Това разбира се ще се хареса на вас, ако търсите за кариера в областта на туризма, смятан за най-голямата индустрия в света.

The 3-годишна програма на пълно работно време комбинирани по-задълбочено проучване на туристическата индустрия в страната и чужбина с развитието на етерично бизнес знания и умения. Характерна особеност на този курс е акцент върху все по-важни форми на туризъм като селски туризъм, устойчив туризъм и екотуризма. Практическото обучение от 12 седмици е неразделна част от учебния процес. Учениците могат да проверят теоретичните си познания и да го приложат на практика в престижни хотели в Полша като Europa Hotel, туристически агенции, къщи за гости и по природни резервати и паркове. Те участват в едноседмичен поле практика в университетското образование и отдих център в Piotrawin на Висла и в националните панаири туристически (в Познан, Варшава), или да отидете до Берлин за международните панаири (ITB Берлин).

Студентите, които завършат успешно обучението си получават диплома диплома за висше образование и бакалавърска степен в областта на избраната от тях специалност.

Програмата отговаря на успешни студенти за работа в сферата на туризма в рамките на обществото, както и на частния сектор. Практически умения, преподавани в университета позволяват нашите възпитаници да създаде своя собствена туризъм и отдих, свързани с бизнеса. Нашите студенти могат да кандидатстват за работни места в двата управленски и изпълнителски длъжности в: хотели, къщи за гости, ресторанти, търговия на дребно, транспорт, туристически агенции, туристически компании, туристически атракции, развлечения, отдих и спорт, културни индустрии, държавната администрация и различни социални организации. Това разбира се дава възможност да се разработи набор от практически и академични умения, за да ви позволи да въведете професията успешно.

Специалности в бакалавърска степен: - хотелиерски мениджмънт - Туризъм УПРАВЛЕНИЕ

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Vincent Pol University (VPU) is located in Lublin in eastern Poland, 170km south of Warsaw. Lublin is an historic city set on the banks of the River Bystrzyca. It is popular with tourists and students ... Научете повече

Vincent Pol University (VPU) is located in Lublin in eastern Poland, 170km south of Warsaw. Lublin is an historic city set on the banks of the River Bystrzyca. It is popular with tourists and students alike, and is a great place to study. Свиване