Keystone logo

12 Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки Аквакултури и рибарство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
  • Аквакултури и рибарство
Области на обучение
  • Науки за живота (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки Аквакултури и рибарство

Бакалавърска степен е наименование, което много студенти работят усилено, за да получат. Той е достъпен в различни теми и може да доведе директно до кариера или до по-нататъшни обучения като магистърска степен.

Какво е бакалавър по аквакултура и риболов? Учениците, които преследват тази степен, обикновено изучават теми като биологията на рибарството и управлението на аквакултурите. Програмите се различават, но някои се съсредоточават и върху морската и сладководната култура на видовете, устойчивостта на околната среда и въздействието на риболова. Някои от тях преподават от глобална гледна точка, като разглеждат теми като храненето, рибните пазари, методите за риболов и процесите за сертифициране на земеделските стопанства. Много програми предлагат възможности за практикуване като полеви полета до биологични станции и местно рибарство.

Записаните в тази програма могат да се възползват от това, че често получават силни аналитични умения и умения за решаване на проблеми. Те могат също така да разработят методи за изследване и организационни умения, които могат да подобрят възможностите си за кариера.

Студентите, които се притесняват за това колко ще спечелят образование, ще трябва да направят научни изследвания, които да го направят по-достъпни. Разглеждането на онлайн курсове и запитвания за програми за финансова помощ могат да помогнат за поддържането на разходите по-ниски от традиционните университети.

Кариерите в аквакултурата и риболова са достъпни по целия свят. Завършилите могат да намерят работа в отрасли като биология на дивата природа, карантина, мониторинг на околната среда на правителството, храна и земеделие и частни екологични консултации. Специфичните заглавия могат да включват нов разработчик на хранителни продукти, мениджър за обработка на риба, директор по маркетинг и продажби, анализатор на политиката в областта на рибарството, специалист по природозащита, техник по биологични науки, мениджър по аквакултури и биолог в дивата природа. Други потенциални професионални роли са научен сътрудник, техник по животновъдство, помощник по рибарството, лабораторен аналитичен техник и лектор по рибарство.

Студентите могат да намерят тази програма, като изследват местни колежи и международни университети. Някои училища могат да предлагат и онлайн възможности за тези, които се нуждаят от по-гъвкави графици. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.