Keystone logo

90 Бакалавър Програми в Изкуствознание Анимация 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Анимация
Области на обучение
  • Изкуствознание (90)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Анимация

Много хора са паднали в любов с анимирани елементи, когато те са били деца и извършва тази любов през живота си като възрастни. Днес, анимация е намерил много нови места, включително видео игри, образователни системи, както и самостоятелно публикува филми. Някои биха искали да се превърне любовта си към анимацията в кариерата. Бакалавърска степен по анимация дава тези хора предимство в конкурентната анимация индустрия.

Какво е бакалавър по Animation? Тази степен обикновено обхваща както класически и компютърни техники за анимация. Тя учи студентите да даде "илюзията на живота", чрез курсове в разказването на истории, представяне и развитие на героя. Курсовете покриват рисуване и композиция, ключова рамкиране, и улавяне компютъра движение.

Повечето анимационни проекти са на кратък график и по-малък бюджет. Ръководители на проекти искат аниматори, които могат да влязат в един проект и се удари в земята функциониране.A бакалавър по Animation показва, че потенциален служител постави във времето, за да изучава своя занаят, и е добре запознат със стандартни методи и инструменти. В допълнение, много от завършилите намират, че солидна образователна заземяване ги освобождава, за да се концентрира върху своята артистична изява.

Разходите за тази програма, се различават значително от институция. Студентите могат да очакват да плащат за обучение и лабораторни такси. Дистанционни студенти ще се нуждаят от лаптоп и високоскоростна интернет връзка. Програмата анимация обикновено продължава три до пет години.

Много от завършилите работят за голямо студио. Нови назначения често се специализират в един аспект на анимацията. За традиционни анимационни проекти, новодошлите често завършват в-между кадрите, докато не стана достатъчно опит за проектиране на герои и производство на ключови кадри себе си.Компютърни аниматори често се специализират в създаването или характер (окото поколение), анимация такелаж, ключов кадър анимация, улавяне на движение, текстуриране, или пост-продукция. Други завършилите работят за медии или рекламни фирми в различни задачи. По-малките фирми често позволяват на служителите да се превърне в жак-на-всички-продажби в анимация тръбопровода.

Студенти анимация могат да намерят редица институции по целия свят. Тези в отдалечени места, често може да завърши образованието си онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.