Keystone logo

31 Бакалавър Програми в Изкуствознание Изкуства Изкуства и мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Изкуства
  • Изкуства и мениджмънт
Области на обучение
  • Изкуствознание (31)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Изкуства Изкуства и мениджмънт

Първи бакалавърска степен представлява постиженията си като студент студент. Той също така ви предоставя знания, необходими фондация, която проправя пътя за останалата част от кариерата си, академична или по друг начин.

&nbsp

Тези, които никога не са чували за него, преди да са вероятно си задават въпроса: какво е бакалавър по мениджмънт на изкуствата? Тази степен подготвя студентите за работа в административния капацитет с някое от изкуствата, от изпълнението на живописта. Те научават, необходими, за да се улесни създаването на изкуство умения и работи в тясно сътрудничество със своите създатели. Тези програми се запознаят студентите с необходимата търговската страна на изкуствата, дори включително кулинарното изкуство. Те вземат курсове, които учат за управление на взаимоотношенията с клиенти и се занимават с човешки ресурси.

&nbsp

Има няколко ползи за получаване на такава степен.Можете да получите умения, които са полезни във всички области на живота, като се научите как да управлявате екип от хора, и все по-успешни в общуването с другите. В същото време, можете да се улесни създаването и разпространението на изкуство по конструктивен начин.

&nbsp

Цената може да варира значително от всяка програма, в зависимост от различни фактори. Много курсове предлагат възможности за финансова помощ, което дава възможност на всеки да преследват мечтите си за управление на изкуствата.

&nbsp

Вида на кариерата може да се очаква обикновено е административна роля с арт организации като галерии или театри. Това най-вероятно е свързано управлението на персонала, както и да гарантира, че производството се случва, тъй като е трябвало да. Работа в тази област са изключително отговарящи защото те позволяват на завършилите да създават или за управление на бизнеса, които в центъра на споделянето им страст към изкуството с другите.

&nbsp

Прилагането на програмата по ваш избор е опростено чрез попълване на формуляр, който ви поставя в контакт с офиса на признания. Намирането на перфектния бакалавърска програма за вас може да е лесно с тази експанзивна база данни за наличните училища в ръцете Ви. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.