Keystone logo

34 Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Гражданско инженерство Архитектурно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Инженерни проучвания
  • Гражданско инженерство
  • Архитектурно инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (34)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Гражданско инженерство Архитектурно инженерство

степен програма Бакалавърска е курс на обучение обикновено с продължителност четири години с половината от курсовата работа се фокусира върху либерални изкуства или общо образование, като например английски, история и математика. Тя може да се отвори възможните кариерни възможности за висшисти.

Какво е бакалавър в Архитектурно инженерство? Тази програма осигурява солидна база за студентите да се научат как да се проектира, изгради и експлоатира енергийно ефективни сгради, с все по-голям акцент върху включването на съответните зелени строителни продукти и материали. Обучението може да включва излагане на основите на инженеринг, структурен анализ и проектиране на сгради. Курсова може да варира между училищата, но традиционните класове включват прилагат диференциални уравнения, физика, с помощта на компютър сграда проектиране, строителните технологии и механика на флуидите.

Има много професионални и лични ползи за студенти избират да се запишат в програма степен бакалавър.Например, програмата учи ефективни комуникационни умения и способност да организират и координират сложни проекти. Една съвременна степен в тази област може да доведе до потенциален напредък в кариерата.

Дължината на програма и местоположението на училището определя цената на програмата. Бъдещите учениците ще трябва училища старателно да се гарантира, програмата подравнява с техните цели и те да разберат, свързани записване и такси за обучение.

В областта на архитектурното инженерство е предизвикателство, и възпитаници на тази програма може да намерите многобройни възможности за работа в тази бързо развиваща се област, свързана с проектиране, строителство и планиране. Някои от възможните пътища за кариера включват техници, структурни системни инженери, строителни мениджъри, инженери, електрически и осветителни системи инженери и архитектурни инженери. Много възпитаници избират да работят независимо един от друг, след като получат допълнително обучение, професионални сертификати, и лицензиране.

Онлайн класове са идеални за хората, живеещи в международен план, тези, които изискват по-гъвкав график, или тези, пребиваващи в отдалечени райони с ограничен достъп до дадена институция. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.