Keystone logo

29 Бакалавър Програми в Социални науки Регионознание Африкански науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Регионознание
  • Африкански науки
Области на обучение
  • Социални науки (29)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Социални науки Регионознание Африкански науки

Бакалавърска степен се осъществява чрез колеж или университет и е спечелил, когато определен курс на обучение е завършено. Тази степен може да се използва самостоятелно или като част от процеса на спечелил докторска степен магистърска или.

Какво е бакалавър по африкански изследвания? Африкански програми проучвания изследват историята, културата и опита на африканци и хората от африкански произход. Повечето програми ще имат широк фокус върху миналото и включват настоящите социални, политически и икономически теми, засягащи членовете на африканската общност на континента и в чужбина. Курсова може да включва теми като африканска история на изкуството, предварително колониална африканска история и африкански американската литература.

Бакалавър в африкански изследвания има много ползи за глобално мислене на учениците. Широка гама от работни места, включително и тези с международни възможности, да станат достъпни за хора, които завършват тази степен.Тази степен биха могли да се възползват тези, които са заинтересовани в постигането на докторска степен магистърска или.

Цената на бакалавърска в африкански изследвания може да варира значително в зависимост от това дали е получена от публично или частно училище. Продължителността на времето, необходимо за завършване на програмата също може да повлияе на цените. Свържете се с институцията по ваш избор за повече информация по отношение на разходите по програмата.

Има много кариери, които са потенциално може да се получи с бакалавърска в африкански изследвания. Държавните агенции, политически групи за действие, фирми за връзки с обществеността и организации за граждански права на всички, може да се интересуват от наемане на някой, който е получил тази степен. опции за кариерата включват маркетинг изпълнителната, организатор на общността, социален работник и застъпници в обществен интерес. Много от работните места ще разчита на знанието, че е научил за култура и хора. Това поле е с широка гама от възможности за работа, много от които включват възможности за израстване и пътуване.

Кандидатстване за бакалавър в африкански изследвания онлайн може да бъде направено в няколко прости стъпки. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.