9 Бакалавър Програми в Безопасност на храните 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Здравни грижи
  • Наука на храненето
  • Хранителни технологии
Области на обучение
  • Здравни грижи (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Безопасност на храните

Получаването на бакалавърска степен може да бъде отличен начин да помогнете за проправянето на пътя към успешна и стабилна кариера. Обикновено спечелени в продължение на около три до седем години, степента дава възможност на студентите да получат образование, като изучават много общи теми и се специализират в една област, избрана като основен. Бакалавърската степен може да помогне на студентите да получат по-високо платена работа.

Какво е бакалавър по безопасност на храните? Тази степен обикновено помага на студентите да работят в областта на инспекцията и безопасността на храните. Курсовете могат да включват микробиология, селско стопанство, биология, математика и химия. Други класове, по-специфични за индустрията, биха могли да засегнат теми като стабилността на храните, термичната обработка, технологията на прибиране на реколтата и хранителните патогени. В зависимост от университета, той може да изисква стаж или друго практическо обучение.

Тези, които постигат степен по безопасност на храните, обикновено се подготвят със специални умения и знания за хранителните закони, хранителната промишленост и хранителната промишленост. Те могат да кандидатстват за работа в хранителната инспекция и преработвателната промишленост.

Бакалавър по безопасност на храните може да отнеме от три до седем години, за да завърши, в зависимост от програмата и потребностите на ученика. Разходите за обучение и други разходи също могат да се различават, затова се препоръчва да се обърнете към училищата поотделно за повече информация.

Тези, които завършват с бакалавърска степен по безопасност на храните, могат да кандидатстват за инспектори по безопасност на храните, специалисти по безопасност на производството, микробиолози в хранителната промишленост, изследователи в областта на хранителната химия, директори по осигуряване на качеството, технологични специалисти по хранене и мениджъри по безопасността на храните. Тези кариери могат да бъдат добре платени и да позволяват движение нагоре. Работните места често се предлагат във федералното и местното управление и в частния сектор.

Училищата по целия свят могат да предлагат тази степен на непълно работно време, на пълно работно време или онлайн. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.