Keystone logo

10 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес разузнаване 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Бизнес разузнаване
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес разузнаване

Студентите, заинтересовани по компютърни науки, анализи и информационни системи в рамките на предприятията често избират да следват бакалавър в Business Intelligence. Това бакалавърска програма степен дава на участниците с разбиране на проектирането и управлението на системи за обработка на информация в бизнес настройки.

Какво е бакалавър по бизнес анализ? Степента на Business Intelligence съчетава понятия от компютърните науки, управление на данни и финанси. Студентите от степен да развият силна система и мрежово администриране, програмиране и умения за бази данни, докато се научим как тези области се прилагат за бизнес среда и финансовите транзакции. Участниците могат да се фокусират върху технически песен, избирате по-задълбочено инженеринг, разработка на софтуер и управление на база данни курсова работа. Алтернативно, студенти, интересуващи се от повече от търговската страна на програмата могат да се концентрират върху бизнес анализ, проектиране на високо равнище и финансови понятия.Всички завършили напускат програмата с Фондация на бизнеса класове и техническа работа по проекти, подходящи за следдипломно обучение или кариера в анализа.

Студентите, които искат по-добре закръглени образование в областта на технологиите и бизнеса да се възползват от диплома за бизнес разузнаване. Занятията предлагат смес от умения, които са спешно необходими за днешната корпоративна атмосфера. Завършилите програмата са информирани не само за компютърни науки и информационни системи, но също и с концепциите на финансовия сектор и как анализи могат да бъдат полезни в бизнес настройки.

Продължителността на времето, необходимо за завършване на бакалавърска степен варира в зависимост от индивидуалните изисквания на програмата, както и за обучение се различава в отделните институции. Заинтересованите студенти трябва да се интересуват от времето на всяка институция и финансови изисквания.

Притежателите Business Intelligence степен са в голямо търсене в повечето индустрии.Техните умения могат да бъдат използвани в мрежовата администрация и информационни системи за проектиране, управление на бази данни и системи за анализ. Организации също имат нужда от опит завършилите програмата в търговската страна на технология, създавайки търсене на бизнес анализатори, технически специалисти документация, консултанти, мениджъри на проекти и технологични води. Студентите, които се фокусират върху Анализ ще намерите разнообразие от позиции в нововъзникващите областта на големите анализатори на данни.

Бъдещите студенти могат да намерят институция с курсовата работа на бизнес разузнаване и акцентът, който се вписва своите интереси чрез търсене нашата богата база данни на училищата с. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.