Keystone logo

61 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Бизнес и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Бизнес и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (61)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Бизнес и икономика

A степен по бизнес и икономика дава на студентите знания за основните принципи на икономиката и как те се отразяват международните финанси, публични политики и управление на бизнеса. Завършилите са подготвени за напреднали специалности или кариера в много бизнес и финансовата индустрия полета, както и правителствени и неправителствени организации.

Какво е бакалавър по бизнес и икономика? Бизнеса и икономиката, степента на Бакалавърския дава на студентите наличието на широка основа на икономически понятия и приложения за бизнеса и финансите. Студентите ще се научат как понятията за производство, доставка и потребление влияят глобални бизнес и правителствени отношения и международните финансови пазари, както и на отделни фирми и общини. Участници в програмата проучване банкови, корпоративни финанси, инвестиции и ценни книжа, както и икономически анализ. Студентите могат да се съсредоточат своите лекционни курсове към техните интереси или цели в кариерата.Области на изследване в рамките на програмата включват иконометрия, частния капитал и инвестиции в хедж фондове, международни финанси и бизнес администрация.

Студентите се възползват от програмата степен бизнеса и икономиката в много отношения. В допълнение към обучението аналитични и качествени подходи при решаването на икономическите проблеми, участниците се достигне до разбирането на това как икономическите тенденции влияят решения във фирмите.

Структура и дължина програма се различава в зависимост от университета, и в резултат на това общо разходите варира в институции. Повечето бакалавърски програми изискват 3-4 години на обучение. Заинтересованите учениците ще трябва училищата да се получи ясна представа за време и обучение инвестиции за индивидуални програми.

Завършилите притежават значителна база от знания и набор от умения, които са ценни в почти всяка настройка бизнес или финанси.Бизнеса и икономиката степен A е ценно в банковия и финансовия сектор, инвестиционните посредници, за управление на бизнеса и международни проекти за развитие. Завършили също са подготвени за позиции в правителствени и неправителствени организации, които се нуждаят от икономически анализ и умения по финансов мениджмънт. Много студенти преследват тази бакалавърска степен, за да се класира за следдипломно обучение програми в специализирани области като иконометрия или МБА.

Студентите могат да намерят подходяща институция, като потърсите нашата богата база данни на училищата да сравнявате курсова и области на концентрация, за да си цели в кариерата. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.