Свържете се директно с училищата - Сравнете 11 Бакалавър в Бизнес в сферата на развлеченията 2023/2024

11 Бакалавър Програми в Бизнес в сферата на развлеченията 2023/2024

Преглед

Бакалавърска степен е един от първите видове след средното образование, които учениците могат да получат. По време на курса им на обучение, студенти често избират да се концентрира в една специфична индустрия, а понякога и в рамките на една ниша на тази индустрия. Ако студентите искат да се увеличи допълнително своите знания, те трябва първо да получат бакалавърска.

Какво е бакалавър по Entertainment Business? Този курс на обучение учи студентите оперативните, финансовите и маркетингови аспекти на развлекателната индустрия. Студентите могат да избират да специализират в области като филмови, телевизионни или видео игри. Понятия като бизнес икономика и развитие на съдържание за определени пазари са научени, и някои програми предлагат специалности кандидатите практически опит чрез проекти и платени стажове. Авантюристичният студентът може да изучава тази област в международен план, с много училища, които предлагат програми, преподавани изцяло на английски език.Non-носители на езика, се насърчават да прилагат и да вземат владеене на английски език тестове.

Завършилите програмата бизнес забавление обикновено откриват, че те получават практически умения като добро управление и счетоводство. Курсове обикновено учат най-новите постижения в областта на цифровите технологии, които учениците могат да се прилагат за личния си живот, както добре. Освен това, има много възможности да работят в международен план и да се движат до по-високи служби.

Обучение варира в зависимост от институцията студентите избират. Международни програми понякога са по-скъпи за неместни студенти. бизнес Развлекателни програми обикновено вземат най-малко три години, за да завърши, и много от тях са на пълен работен ден и кампуса на базата.

С бакалавърска в развлекателния бизнес, студенти имат различни кариери в развлекателната индустрия, отворени за тях. Те могат да изберат да станат производители на фолио или проект или съдържание мениджъри.Други възможности са музикални мениджъри, медийни ръководители и авторското право и управление на авторски права. Студентите могат да избират и да започнат свой собствен бизнес за управление на забавление, или се насочат към кариера в развлекателни списания и уебсайтове.

Учениците ще трябва да са достъпни за тях възможности и да обмислят какво училище може да предложи най-добрите възможности за областта, което ги интересува. За да започнете днес, търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Бизнес в сферата на развлеченията
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение