Keystone logo

10 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Бизнес проектиране 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Бизнес проучвания
 • Бизнес проектиране
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (10)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Бизнес проектиране

  Бакалавър по бизнес инженерство е основната степен за постигане на майсторство в областта. Обикновено бакалавърът или бакалавърската степен по бизнес инженерство може да отнеме от три до пет години, за да завърши и ще даде на студентите необходимите градивни елементи, за да преследват по-висока степен или кариера в управлението на бизнеса.

  На първо място, какво е бакалавър по бизнес инженерство? A B.Sc. в Бизнес инженерството обикновено се състои от три основни програми: производство и организация; покупки и продажби; и услуги. В програмата за производство и организация студентите могат да се научат как да добавят стойност към бизнеса чрез увеличаване на ефективността. Програмата за покупки и продажби се фокусира върху анализ на данните и разбиране на поведението на потребителите. И накрая, програмата за услуги е насочена към външни услуги, като например разработване на проекти и писане на договори. Студентите могат да се научат как да изградят бизнеса чрез събирането и анализа на данните. Стипендиантите трябва да бъдат запознати с математиката, статистиката и икономиката.

  A B.Sc. в Бизнес Инженеринг предоставя на студентите знания как да развиват, управляват и разширяват бизнеса си. Студентите, които имат бакалавърска степен. може да имат право да кандидатстват за MBA или други по-високи степени, както и за по-високи заплащащи мениджърски длъжности.

  Цената на бакалавърска степен по бизнес инженеринг варира значително от училище до училище и страна в страната. Консултирайте се с офисите за приемане, за да видите какво е на разположение в различните институции, за да намерите подходяща форма за вас.

  Обикновено завършилите бизнес инженерни програми намират кариера в електротехниката, компютърната наука, автомобилната индустрия, управлението на проекти, авиацията и машиностроенето. Този тип дипломна програма може да усъвършенства организационното, аналитичното, критичното мислене и математическите умения на учениците. Титулярите могат да имат право да работят в малки и големи компании, по целия свят.

  Има хиляди институции, които предлагат бакалавър по бизнес инженеринг в целия свят, включително и много онлайн опции. За да започнете да работите по Вашия курс, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.