Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Науки за живота Биоинженерство 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Науки за живота
 • Биоинженерство
Области на обучение
 • Науки за живота (13)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Науки за живота Биоинженерство

  За придобиване на бакалавърска степен е необходимо значително усилие. Този курс на целенасочено обучение обикновено отнема около четири години и може да ви помогне да станете по-привлекателни за потенциалните работодатели.

  Какво е бакалавър по биоинженерство? Общо взето, това поле комбинира компонентите на биологичното проучване и инженерството с различна степен на фокусиране върху едното или другото. Тя може да включва теми като генното инженерство, биохимичния синтез и развитието на медицинска протекция. Курсовете могат да включват теми, свързани с биологията, като физиология, както и предмети, свързани с инженерство, като например роботика.

  С нарастващото търсене на експерти в областта на биотехнологиите, както и интерес към изследванията на биологията, опитът в биоинженерството става все по-желателен от всякога. Поради стриктната природа на полето, учениците често придобиват умения за управление на времето и организация, както и критическо мислене.

  Цената на един бакалавър по биоинженерство зависи от много различни фактори. Избраната институция ще има най-голямо въздействие. Например, частна институция обикновено струва значително повече от публична институция.

  Получаването на бакалавърска степен по биоинженерство отваря вратата за множество различни възможности за кариера. Биоинженерите са квалифицирани да станат биомедицински инженери, отговорни за създаването на изкуствени вътрешни органи, напредък в медицината, който спасява живота. Завършилите програмата също могат да станат дизайнери на протези, създаващи външни крайници, които да спомогнат за подобряване на качеството на живот на лицата, които са претърпели инциденти или бедствия. В допълнение към създаването на тези важни технологии експертите в тази област също са квалифицирани за биомедицинско техническо обслужване и могат да станат техници, отговарящи за инсталирането и ремонта на медицинското оборудване.

  Преследването на бакалавър по биоинженерство е пътешествие, което е толкова разнообразно, колкото самата област. Можете да вземете курсове на местно ниво, онлайн или дори в чужбина. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.