Keystone logo

20 Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Брандиране 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Брандиране
Области на обучение
  • Маркетингови науки (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Брандиране

Бакалавърска степен означава успешно завършване на курсова избраната от тях основен и всички изисквания в него на студента. Като такава, тя също представлява овладяване на предмета и квалификацията, за да търсят работа в своята област.

Какво е бакалавър по Branding? Тази степен програма включва интердисциплинарни концепции за разработване на фокуса си върху маркетинга, създаването на марката и бизнес практики, тъй като те се отнасят до конкретни лица и организации. предметни области обикновено са включени в учебната програма включват бизнес администрация, маркетинг и дизайн. Комбинацията от тези усъвършенства способностите на учениците да се развива, да създаде и поддържа имидж на марката чрез стратегия и финес. Студентите могат да практикуват тези умения чрез стаж, който е част от степента.

Бакалавърската в Branding може да предложи набор от предимства като запален информираността на маркетингови техники, запознаване с принципите на бизнес и вникване в тенденциите. Умения като тези правят за силно желан кандидат за работа и по-уверени, професионален, също.

Можете да получите по-добра представа за това колко една степен по брандинг ще струва, ако се свържете с офиса на прием в училището, което искате да присъства. Те може да се оцени обучението и таксите, които ще се прилагат.

Студентите, които завършват с бакалавърска в Branding вероятно ще бъдат най-добрите кандидати за няколко позиции. Branding е тясно свързана с маркетинг, така позиции в тази област могат да предложат най-добрата възможност да прилагат уменията си набор. Други съответните работни места, обаче, включват бизнес стратег, корпоративни изследвания разработчик или дизайнер кампания.Във всяка от тези работни места, можете да очаквате да упражняват уменията, развити в вашата специалност и да ги използвате, за да увеличите популярността на името на клиентите си.

Ако обмисляте да преследва бакалавър в Branding, може да бъде в състояние да направи това чрез онлайн курсове. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.