Keystone logo

3 Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Винарство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Винарство
  • Винарство
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките Бизнес с храни и напитки Винарство

A ерген е бакалавърска степен, че подготвя студентите за кариера в избраната от тях област на обучение. Една програма често се фокусира върху общообразователните предмети либерални изкуства, както и специфични класове създадени, за да получите студентите готови за бъдеща работа.

Какво е бакалавър по Wine бизнес? Тази програма е предназначена за студенти, които имат предприемачески дух и искат да се включат с бизнеса вино. Всяка програма ще варира, но класовете често ще включват смес от вино и гастрономическо проучване и бизнес концепции. Студентите ще изследват винарската индустрия и да се учат, приложими умения като комуникация, финансов мениджмънт, търговия със стоки, производство, търговия, и лидерство. Много програми ще предлагат възможности за стаж, за да практикуват своите умения в реалния свят.

Студентите, които преследват една степен по бизнес с вино научат много за бизнеса и управлението, което е от полза и в двата техните професионални и личен живот.Обучение за вино също ги излага на много различни части на света, което им позволява да пътуват и да стане по-разнообразно в културно отношение.

Обучението и таксите, свързани с бизнес печелите степен на вино може да варира от една институция в друга. Има редица международни училища, които предлагат тази програма, както и разходите зависят от местоположението на училището, продължителността на програмата, както и стажантски такси.

Завършилите с бакалавърска степен по бизнес с вино могат да работят в няколко различни капацитети. Някои от тях могат да изберат да работят с конкретни винопроизводители да им помогне да се изгради, пазар и продават своя продукт. Други могат да избират да работят за вино и спиртни напитки разпределителни дружества да използват уменията си, от страната на дребно. Предприемачите, които имат и други умения и опит в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, може дори да решат да отворите свой собствен магазин за вино, вино бар, или ресторант.

Ако бизнесът вино е от интерес за вас, започнете сравняване училища в момента.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.