Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Електроенергия Енергетика Възобновяема енергия 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Електроенергия
  • Енергетика
  • Възобновяема енергия
Области на обучение
  • Електроенергия (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Електроенергия Енергетика Възобновяема енергия

Бакалавърска степен в областта на възобновяемата енергия, може да обжалва пред ученици с изявен интерес към развитието и подкрепата на ресурси и технологии, които разширяват енергийни възможности за икономиките и обществата по целия свят.

Какво точно е бакалавър по възобновяема енергия? Този курс на обучение е след средното програма степен, която създава и изгражда върху основа на комуникация, критичен анализ, математика и естествени науки, със специална концентрация на технологии за възобновяеми ресурси. Те могат да включват зелена сграда, биогорива и алтернативни енергийни системи като вятърната и слънчевата енергия. Уроци, могат да дадат практически знания на електро и машинно инженерство, както те се прилагат за възобновяемите енергийни източници, както и акцент върху енергийните компоненти като горивните клетки и геотермална енергия.

Тази степен може да се възползва студентът възнамерява да постигне, едно бъдеще, в енергия от възобновяеми източници, като предлага на разбиране на термодинамиката, история на енергия, ефективно строителство дизайн, системи за контрол на проектирането и повече. Завършилите могат да влизат друга магистърска програма или напреднала степен с добре закръглени фон във възобновяеми енергийни източници, или се движат директно в индустрията.

Таксата за обучение и такси за степен са изложени поотделно от всяка институция. За да разберете цената на един курс на обучение, свържете се директно с признания офис на програмата по ваш избор.

Има един свят от възможности отворени за студенти, които завършват с диплома в областта на възобновяемата енергия. Както в частния, и в публичния сектор предлагат множество възможности за професионално развитие. Необходими са хора за разработване на проекти, производство на автомобилни части, строителство, операции и операции мениджъри, монтаж, образование и обучение, както и системи за маркетинг и продажби.Завършилите могат да се консултират за частни фирми или за комунални услуги, или осигуряване на държавен пост в строителството.

Алтернативни и възобновяеми енергийни източници се развиват и насърчават да намали влиянието на ограничените ресурси по цялата планета. Станете част от тази вълнуваща област от началото на една програма днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.