Keystone logo

70 Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Дизайн на медии Гейм дизайн 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Проектантски проучвания
  • Дизайн на медии
  • Гейм дизайн
Области на обучение
  • Проектантски проучвания (70)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Дизайн на медии Гейм дизайн

Много от учениците, които са решили да следват бакалавър в Game Design задеистването курсова концентрира върху техники, за да вземе игра от концепцията до завършването му. Холдинг степен в тази област осигурява конкурентно предимство в тази изключително трудна област.

Какво е бакалавър по Game Design? Това е програма, която подготвя ученици със съществени познания, като рекламни техники. Участниците ще се запознаят с основните градивни елементи на игра дизайн и инструментите, използвани за превръщането на идеите на екрана. Тези подходи могат да включват глобални теми, засягащи всеки сегмент от обществото, за да даде тласък на иновациите и промените в развитието на историята, геймплей, както и производствените нужди на производството на електроника. Студентите, изберете опциите от обширен набор от процеси, които са насочени естетика и потапяне, инструменти за проектиране, прототипиране, социални последици, ползваемост, тестване, и играят балансиране.

Има много причини, поради които един студент може да се преследват един бакалавър в Game Design. Курсове учат различни концепции, включително културни и социални въздействия на електронни игри, чрез оценяване на социологически, психологически и антропологични ефекти на игра дизайн. Студентите могат да изберат да вземат разработка на софтуер, компютърна платформа технологии, обектно-ориентиран анализ и дизайн, както и в мрежата и управление на телекомуникационни класове.

Разходи различават в зависимост от училището. Програмата продължава между три и четири години. Важно е, че сте изследователски добре програмата по ваш избор, за да се уверите, че тя се вписва с вашите цели.

Завършили са в голямо търсене на редица все конкурентни позиции, като например специализирани програмисти, олово и дизайнери на съдържание, механика игра дизайнери, програмисти изкуствени интелект, мрежови програмисти и графични програмисти.Студентите ще развива силна творческа, техническа и аналитична фондация, като взаимодейства с връстници, преподаватели и професионалисти в индустрията чрез интензивно учене.

Опции са на разположение в различни международни университети. Онлайн програми са идеален избор за тези хора, които живеят в отдалечени райони в света с ограничен достъп до съоръжение. Уеб-базирани възможности се погрижат за тези, които имат нужда от гъвкав график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.